Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najkrajší spevák šokoval fanúšičky: Panebože, to snáď nie!

Adam Levine je podľa mnohých žien považovaný za najsexi speváka súčasnosti. Zobraziť galériu (9)
Adam Levine je podľa mnohých žien považovaný za najsexi speváka súčasnosti. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stratil všetok šarm! Líder kapely Maroon 5 - Adam Levine (36) právom patrí medzi najkrajších spevákov súčasnosti. V roku 2013 dokonca kráľoval rebríčku najpríťažlivejších mužov šoubiznisu. Umelec s podmanivým pohľadom však v týchto dňoch zaskočil fanúšikov fotkou, ktorá ho zachytáva ako blondiaka. Netreba zvlášť prízvukovať, že mu táto zmena príliš nesvedčí.

Horšie než zlé! Spevák Adam Levine má svalnaté telo, chutnú tváričku a pohľad, z ktorého sú namäkko mnohé ženy. Z tisícok nadšených fanúšičiek by si mohol vyberať, no jeho srdce už pár rokov patrí len modelke Victoria´s Secret Behati Prinsloo. 

Ušatá kráska zverejnila v týchto dňoch na instagrame fotografiu, ktorá šokovala mnohé spevákove obdivovateľky. Adam je na nej prefarbený za blondiaka. Nevedno, či ide o aktuálnu momentku alebo záber z minulosti. Fešáčik už kedysi takýto účes nosil. No isté je, že umelcovi to takto vôbec nesvedčí.  

O lídrovi kapely Maroon 5 je dobre známe, že so svojím zovňajškom rád experimentuje. V mladosti nosil dlhšiu hrivu, vyskúšal si tiež úplne vystrihanú hlavu. Fanúšičky sa však zhodujú, že najkrajší je predsa len s krátkymi hnedými vlasmi. 


Pozrite si tiež: Sexsymbol vytiahol fotku z minulosti a fanúšičky neveria vlastným očiam


Behati Prinsloo zverejnila na instagrame ffotku, na ktorej má jej sexi manžel Adam Levine blond vlasy.
Zobraziť galériu (9)
Behati Prinsloo zverejnila na instagrame ffotku, na ktorej má jej sexi manžel Adam Levine blond vlasy.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Adam LevineMaroon 5
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu