Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Silikónová speváčka poznačená náhlou smrťou: Jedného zabili, druhý bojuje o život!

Nicki Minaj Zobraziť galériu (13)
Nicki Minaj (Zdroj: FB)

WASHINGTON - Jedného člena tímu americkej raperky Nicky Minaj v stredu večer pobodali na smrť a ďalšieho vážne zranili pri incidente pred barom vo Philadelphii. Informovala o tom dnes polícia aj hudobníčka.

V stredu sa vo Philadelphii odohral vážny incident pred jedným z miestnych barov. Agentúra Reuters citovala tamojšiu políciu, ktorá uviedla, že obeťami viacnásobného bodnutia sa stali 29-ročný Devon Pickett a nemenovaný 27-ročný muž. 

Ešte pred príchodom polície boli obaja muži súkromným autom odvezení do nemocnice, kde Pickett zraneniam podľahol. Druhý zranený je v kritickom stave, má bodné zranenia ruky a trupu. 

K tragédii sa vyjadrila aj Nicki Minaj. Speváčka na sociálnych sieťach uviedla, že obaja muži boli v meste už dva dni a skúšali na jej nadchádzajúce turné. Ďalší nezmyselný násilný čin, ktorý vzal život skvelému chlapovi. Aké smutné,” napísala na svojej stránke na Instagrame, kam umiestnila aj snímku oboch obetí. 

Turné Nicki Minaj by sa podľa jej webovej stránky malo začať v marci v Európe. Je známa viacerými hitmi, ako je napríklad pesnička Anaconda či Bang Bang.

Spolupracovníci Nicki Minaj boli pobodaní.
Zobraziť galériu (13)
Spolupracovníci Nicki Minaj boli pobodaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu