Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kontroverzná speváčka ide pod čepiec: Svadba s kolegom z brandže!

Nicki Minaj Zobraziť galériu (6)
Nicki Minaj (Zdroj: SITA, Instagram)

NEW YORK - Americká rapperka Nicki Minaj potvrdila špekulácie, že sa zasnúbila so svojím priateľom, rapperom Meek Millom. Tridsaťdvaročná rodáčka z Trinidadu a Tobaga tak spravila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu zásnubného prsteňa v tvare srdca.

Žiadne bližšie informácie o tom, kedy a kde ju jej partner požiadal o ruku, však neposkytla. Minaj sa koncom minulého roka rozišla s dlhoročným priateľom Safareem Samuelsom a následne začala chodiť s Millom, čo však rapper oficiálne potvrdil až tento mesiac.

Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Prvý album Pink Friday vydala v novembri 2010 a v USA aj vo Veľkej Británii zaň získala platinu. Pochádzajú z neho single ako Moment 4 Life (feat. Drake), Super Bass alebo Fly (feat. Rihanna). Druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012. Vlani v decembri predstavila nahrávku The Pinkprint. Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012) a objavila sa v romantickej komédii Jedna za všetky (2014). 

Dvadsaťsedemročný Meek Mill, občianskym menom Robert Rahmeek Williams, pochádza z Philadelphie a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2003, pričom spočiatku pôsobil v skupine The Bloodhoundz. V roku 2008 sa vydal na sólovú dráhu a o tri roky neskôr sa stal členom labelu Maybach Music Group, ktorý založil a vedie Rick Ross. Meek Mill má na konte viacero mixtapeov, kompiláciu Nothing But Flamerz (2010) a album Dreams And Nightmares (2012). Tento rok by mal vydať druhú štúdiovku Dreams Worth More Than Money. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu