Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Napumpovaná hviezda ukázala maminu: Paráda, vyzerajú ako sestry!

Nicki Minaj zdedila krásu a šarm po svojej mame. Zobraziť galériu (8)
Nicki Minaj zdedila krásu a šarm po svojej mame.

LOS ANGELES - Je to sympoška! Speváčka Nicki Minaj (32), ktorej telo je napumpované silikónom, ukazuje fanúšikom prevažne svoje kypré krivky. Provokatívne outfity a odhalené partie sú už jej neodmysliteľnou súčasťou. Počas uplynulého víkendu však na jej profiloch na sociálnych sieťach bola za hviezdu iná žena. A to tmavovláskina mama Carol Maraj, ktorá vedľa svojej dcéry vyzerá skôr ako staršia sestra.

Konečne bola za dámu! Keď sa povie Nicki Minaj, hádam každý si vybaví silikónové prsia a neprirodzene veľký zadok, ktoré sú pre kontroverznú speváčku priam typické. Tmavovláska ich pravidelne pretŕča vo vulgárnych a lacno pôsobiacich outfitoch. Počas uplynulého víkendu sa však zúčastnila bratovej svadby, kde vyzerala úplne inak, než sme zvyknutí. 


Pozrite si tiež: Spevácka hviezda napumpovaná silikónom: Takto vyzerala, než si ľahla pod nôž!


Fotkami z veselice sa speváčka pochválila na sociálnych sieťach. A hoci jej to mimoriadne svedčalo, fanúšikovia zahrnuli komplimentami najmä jej sympatickú mamu, ktorá spoločne s ňou pózovala. „Tak už je jasné, po kom si zdedila tú krásu. Vyzeráte ako sestry,” nešetrili chválami priaznivci mladej interpretky. „Ste nádherné,” pridali sa ďalší. 

Nicki Minan po svojej mamine zdedila nielen šarm, ale aj talent. Carol Maraj je gospelová speváčka, skladá tiež vlastné piesne. Okrem toho má vlastnú nadáciu zameranú na podporu žien, ktoré sú obeťami domáceho násilia. Sama si prešla peklom, jej manžel bol alkoholik závislý na drogách. 

Carol Maraj vyzerá skôr ako staršia sestra Nicki Minaj než jej matka.
Zobraziť galériu (8)
Carol Maraj vyzerá skôr ako staršia sestra Nicki Minaj než jej matka.

Viac o téme: Nicki Minaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu