Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prostitúcia v šoubiznise! Polícia zatkla známe televízne hviezdy a modelky

Z prostitúcie boli obvinené aj tieto krásky. Zobraziť galériu (8)
Z prostitúcie boli obvinené aj tieto krásky.

BUKUREŠŤ – Škandál, aký u nich nemá obdobu! Rumunsko žije v týchto dňoch poriadne pikantnou kauzou. Bukureštská polícia totiž zatkla viac ako 30 mladých žien, ktoré čelia obvineniu z prostitúcie. Sú medzi nimi aj viaceré modelky, či známe tváre z televíznych obrazoviek. Hovorí sa, že do prípadu sú zapletení tiež muži, ktorí v krajine veľa znamenajú.

Živia sa modelingom, prácou v televízii aj vlastným telom! Horúcou témou týchto dní  je v Rumunsku prostitúcia, do ktorej majú byť zapletené aj viaceré známe tváre. Spomenúť možno napríklad playmate Dianu Nicoras, či modelky Ramonu Popescu a Georgianu Constantin. Najstarším remeslom sa ale údajne živia aj Daniela Crudu, Madalina Pamfile a Simona Trasca, ktoré sú známe vďaka účinkovaniu v televízii.

Posledné spomínané dievčence prepadli muži zákona rovno doma. „Spala som, keď ma polícia búchaním na dvere zobudila,” priblížila pre lokálne médiá Daniela Crudu, ktorú vypočúvali medzi prvými. „Pýtali sa ma, či viem o nejakých konkrétnych dievčatách. Povedala som, že áno, ale že viac už hovoriť nemôžem,” dodala tmavovláska.

Playmate Diana Nicoras popiera, že by s kauzou mala niečo spoločné. „Chceli vedieť, odkiaľ mám toľko peňazí. Tak som im povedala, že mám priateľa, ktorý si ma vydržiava a stará sa o mňa. Je to úplne normálne, že mi dá darček, keď ma chce potešiť,” vyjadrila sa v rozhovore dvadsaťročná blondínka.

Krásky obvinené z toho, že sa živili sexom, sa postavia pred súd už v piatok. Podľa zverejnených informácií gang funguje od leta minulého roka a organizátori si zarobili 1 500 libier len za to, že dievčatá dohadzovali klientom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu