Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Seriálová herečka prostitútkou: Koľko si zarobila za platený sex?!

Diana Korbelová sa živí prostitúciou. Zobraziť galériu (7)
Diana Korbelová sa živí prostitúciou.

PRAHA – Škandál, aký u našich západných susedov nemá obdoby! Českí novinári pred pár dňami odhalili, že sa herečka Diana Korbelová (18) živí prostitúciou. Po najstaršom remesle zrejme siahla pre to, že si chcela privyrobiť peniaze navyše. Honorár za účinkovanie v seriáli Ulica jej zjavne nestačil. Vďaka obchodovaniu so svojím telom zinkasovala minimálne 3200 eur.

Témou číslo jeden v českom šoubiznise je v týchto dňoch sexuálny škandál Diany Korbelovej. Herečka, ktorá účinkovala v seriáli televízie Nova s názvom Ulice, totiž po večeroch predáva svoje telo. Túto bokovku zrejme vníma tak, že spája príjemné s užitočným. Ako totiž tvrdí, sex ju baví. A ešte si ním aj slušne zarobí.

Slečinka na priváte pracuje približne dva mesiace. A jednému zo zákazníkov sa dokonca pochválila tým, že za ten čas si stihla vybudovať väčšiu klientelu, než jej konkurentky, ktoré v dome hriechu pracujú dlhšie. Za jedno číslo si v závislosti od náročnosti klienta pýta adekvátne finančné ohodnotenie.

Menu podľa Ester (pod takým menom dievčina vystupuje): 
- polhodinka sexu 1000 českých korún (cca 36 €),
- hodinka radovánok 1500 korún (54 €),
- príplatok za bozkávanie 500 korún (17 €)
- orálny sex bez ochrany 500 korún (17 €)

V cene ponúkaných služieb je zahrnutá spoločná sprcha a masáž.

Na získanie presnejšej predstavy o tom, koľko si Diana hriešnym remeslom približne zarobila, netreba žiadne veľké počty. Ako sama prezradila, telom sa živí už dva mesiace. Ak by denne obslúžila minimálne jedného klienta, ktorý by jej v priemere zaplatil 1500 korún (54 €), na konte by mala za ten čas už viac ako 3200 eur. Reálne je však celková suma určite vyššia.

Diana ponúka svoje služby pod menom Ester.
Zobraziť galériu (7)
Diana ponúka svoje služby pod menom Ester.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu