Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Modelka sa pochválila odvážnou fotkou: Bola príliš sexi, zakázali ju!

Emily Ratajkowski je na tejto fotografii príliš sexi. Zobraziť galériu (6)
Emily Ratajkowski je na tejto fotografii príliš sexi.

NEW YORK – Porušila pravidlá! Emily Ratajkowski (23) má sexepílu na rozdávanie a nemieni si ho nechať len pre seba. Na sociálnych sieťach preto pravidelne uverejňuje dráždivé zábery, ktorými poteší nejedného zo svojich mužských priaznivcov. Pred pár dňami sa ale pochválila fotografiou tak odvážnou, že ju museli zakázať.

Žiadne bradavky! Presne takéto pravidlá platia na instagrame. Svoje o tom vie nejedna dáma, ktorá ukázala na internete svoje prsia kompletne nahé. Spomenúť možno napríklad speváčku Miley Cyrus, či televíznu hviezdu Chalsea Handler. Najnovšie sa o prísnych predpisoch spomínanej sociálnej siete presvedčila modelka Emily Ratajkowski. Kráska s poľskými koreňmi si zverejnila fotografiu v transparentnej bielizni, v ktorej vyzerala ako nahá. A problém bol na svete!

Kompetentní totiž dlho nečakali a odvážny záber ihneď stiahli. Na profile začínajúcej herečky však ešte stále nájdete množstvo dráždivých fotiek, na ktorých pózuje v Evinom rúchu. S nahotou nemá Emily očividne žiaden problém. Zrejme aj preto, že s modelingom začínala, keď bola tínedžerka. „Keď som podpísala prvý kontrakt, mala som len 14 rokov,” prezradila v jednom z rozhovorov kráska, ktorá si nedávno zahrala vo filme Stratené dievča, po boku Bena Afflecka. 

Emily Ratajkowski sa s touto fotografiou pochválila na sociálnej sieti. Dlho sa tam ale neohriala.
Zobraziť galériu (6)
Emily Ratajkowski sa s touto fotografiou pochválila na sociálnej sieti. Dlho sa tam ale neohriala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu