Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kráska z Pulp Fiction vyzerá ako iná žena: Och, čo sa to s ňou stalo?!

Uma Thurman prekvapila svojou vizážou. Zobraziť galériu (9)
Uma Thurman prekvapila svojou vizážou.

NEW YORK – Ulízaná hlava, divná tvár! Uma Thurman (44), známa napríklad z kultového filmu Pulp Fiction, je pekná žena. Napriek tomu jej však nesprávne zvolené líčenie a účes vedia ubrať na atraktivite. Keď sa herečka začiatkom tohto týždňa objavila v spoločnosti, mnohí sa čudovali, čo sa s ňou stalo. Blondínke totiž povestná iskra akosi chýbala. Nie je však vylúčené, že za zmeneným zovňajškom môžu byť aj nejaké vylepšenia.

Takto už nikdy viac! V pondelok večer sa v New Yorku konala párty pri príležitosti predstavenia nového seriálu The Slap, v ktorom účinkuje aj Uma Thurman. Sympatická umelkyňa stvárňuje bezdetnú herečku flirtujúcu s výrazne mladším kolegom. A hoci je blondínka pred kamerami za sexi kočku, na žúre svojím vzhľadom príliš neohúrila.

Uma stavila pri výbere outfitu na čiernu farbu a v oversize kabáte vyzerala akosi stratene. Ulízané vlasy pôsobili neupraveným dojmom a chýbajúca ofina zvýraznila blondínkino vysoké čelo. To, že herečka vyzerala inak, než sme zvyknutí, však spôsobilo aj líčenie. Kráska známa z mnohých filmov si totiž zvýraznila len pery a očí sa farbičkami ani nedotkla. 

Viacerí ale špekulujú, že za blondínkinou premenou sú najmä rôzne vylepšenia a plastiky. Umina tvár totiž vyzerá akosi napuchnuto a herčke akoby zázračne zmizli vrásky. Teórie o botoxe umocňuje tiež fakt, že umelkyňa sa na prítomných fotografov príliš neusmievala. A práve po zákrokoch býva s mimikou občas problém.  

VIDEO: Upútavka na seriál The Slap, v ktorom účinkuje aj Uma Thurman. 

The Slap

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu