Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trápenie čerstvého otecka Ashtona Kutchera: Prenasleduje ho hrozivá minulosť!

Ashton Kutcher bude po štrnástich rokoch svedčiť v súvislosti s vraždou jeho expriateľky. Zobraziť galériu (4)
Ashton Kutcher bude po štrnástich rokoch svedčiť v súvislosti s vraždou jeho expriateľky. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herca Ashtona Kutchera, ktorý sa len pred pár mesiacmi stal prvýkrát otcom, prenasleduje nepríjemná minulosť. Pred dlhými štrnástimi rokmi mu totiž zavraždili priateľku. A teraz, po takej dlhej dobe, si na tento hrozivý okamih musí zaspomínať. Už o pár dní bude totiž pred súdom svedčiť proti vrahovi.

Po dlhých štrnástich rokoch si bude musieť Ashton Kutcher zaspomínať na smutné chvíle z minulosti. Keď mal totiž herec len 23 rokov, psychopat Michael Thomas Gargiulo mu chladnokrvne zavraždil priateľku. A teraz musí známy Američan proti nemu svedčiť na súde. 

Vrah, ktorý má na svedomí ešte jednu vraždu a nebezpečný útok, prepadol 22-ročnú Ashley Ellerin v jej sprche. Bodol ju dokopy 47-krát a potom jej bezvládne telo nechal ležať pod prúdom tečúcej vody. „Podrezal jej hrdlo tak surovo, že jej takmer odrezal hlavu. Potom, čo ju zavraždil, vystavil jej nahé telo v ponižujúcej polohe, ktorá bola sexuálnej povahy,“ uvádza sa v súdnych dokumentoch, ktoré zverejnil americký National Enquirer. 

V osudný deň Ellerin volala Katcherovi, aby s ňou sledoval odovzdávanie cien Grammy, no on odmietol. No mladá Američanka vraj mala okrem Ashtona ešte niekoľko ďalších mužov, ktorí za ňou chodili. V minulosti vraj randila aj s Vinom Dieselom, či Jeremym Sistem. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu