Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zakladateľ hudobného vydavateľstva obvinený z vraždy: Po hádke narazil do kamaráta, ten zomrel!

Suge Knight Zobraziť galériu (6)
Suge Knight (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Zakladateľ a riaditeľ hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Suge Knight nechcel zraziť svojho kamaráta Terryho Cartera, ktorý následne zomrel, podľa svedkov bol jeho cieľom herec Cle "Bone" Sloan, s ktorým mal Knight predtým potýčku.

Incident sa stal vo štvrtok v kalifornskom meste Compton. Podľa doterajších informácií sa Knight prišiel pozrieť na nakrúcanie filmu Straight Outta Compton, pričom na pľaci sa začal hádať s dvoma mužmi. Podľa Johna Corinu z losangeleského úradu šerifa Knight približne o 20 minút neskôr vrazil autom do skupinky mužov na parkovisku pred reštauráciou a z miesta ušiel. Podľa svedkov páchateľ dva razy cúval, pričom si myslia, že mal v úmysle zraziť jedného z mužov. 

Svedkovia uviedli, že Carter, ktorý prišiel na miesto v aute spolu s Knightom, vystúpil a dohadoval sa s Boneom za vozidlom, keď začal Knight cúvať. Obete následne previezli do nemocnice, kde Cartera, ktorý bol Knightovým kamarátom, vyhlásili za mŕtveho. Podľa portálu TMZ zranenia utrpeli aj ďalší dvaja muži, ktorých taktiež hospitalizovali. Jedným z nich je práve Cle "Bone" Sloane, ktorý sa objavil napríklad v snímke Training Day (2001). Knighta neskôr zatkli a obvinili z vraždy po tom, ako sa sám prihlásil na polícii. Podľa informácií TMZ stanovili kauciu na dva milióny dolárov. 

Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ hudobného vydavateľstva Death Row Records Marion Hugh "Suge" Knight Jr. má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, pričom bol údajne pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas. V jeho aute našli vtedy aj marihuanu. Vlani ho postrelili na párty, ktorú organizoval spevák Chris Brown, a neskôr ho zatkli za krádež fotoaparátu nemenovanej reportérky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu