Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nepríjemné zranenie hviezdy Linkin Park: Kapela ruší koncerty!

Chester Bennington Zobraziť galériu (6)
Chester Bennington (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americká kapela Linkin Park musela po troch odohratých koncertoch predčasne ukončiť svoje severoamerické turné k aktuálnemu albumu The Hunting Party (2014). Dôvodom je zlomený pravý členok speváka Chestera Benningtona. Skupina o tom informovala na svojej oficiálnej webstránke.

"Som veľmi sklamaný, že pre toto zranenie nemôžem pokračovať v turné. Tých prvých pár koncertov bolo magických. Je nám ľúto, že niekoľko nasledujúcich týždňov nebudeme môcť byť s našimi fanúšikmi," uviedol Bennington, ktorý absolvoval nedeľný koncert v Indianapolise s dlahou a barlami. O tom, ako ku zraneniu prišiel, kapela neinformovala.

Linkin Park vznikli v roku 1996 v Kalifornii a v súčasnosti pôsobia v zostave Chester Bennington, Mike Shinoda, Rob Bourdon, Brad Delson, Dave Farrell a Joe Hahn. Na konte majú albumy Hybrid Theory (2000), Meteora (2003), Minutes To Midnight (2007), A Thousand Suns (2010), Living Things (2012) a spomínaný The Hunting Party (2014). Skupina vydala aj množstvo EP nahrávok, kompilácií, živákov či dva remixové albumy. Medzi najväčšie hity držiteľov dvoch cien Grammy patria skladby Crawling, In The End, Somewhere I Belong, Numb či What I've Done. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu