Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Televízna farmárka chcela hviezdny zadok: Fuj, po zákroku hnila zaživa!

Andressa Urach skončila v nemocnici s vážnymi komplikáciami. Zobraziť galériu (5)
Andressa Urach skončila v nemocnici s vážnymi komplikáciami.

PORTO ALEGRE – Takmer prišla o nohy! Známeho tvrdenia – Pre krásu sa trpí – sa držia mnohé ženy. Niektoré z nich však v honbe za dokonalosťou neváhajú riskovať aj vlastný život. Príkladom môže byť modelka a účastníčka brazílskej verzie televíznej šou Farma Andressa Urach (27), ktorá si do zadku nechala vpichnúť silikónové implantáty. Radosť z kyprého pozadia však netrvala dlho a vystriedalo ju obrovské utrpenie.

Bolo je to treba?! Jedným z aktuálnych trendov plastickej chirurgie je neprirodzene veľký zadok, akým sa pýšia napríklad raperka Nicki Minaj, či televízna hviezda Kim Kardashian. Po oblom pozadí zatúžila aj brazílska modelka Andressa Urach, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v brazílskej verzii televíznej šou Farma. V jej prípade však rozhodne nešlo o šťastné rozhodnutie.

Kráska, ktorá v priebehu piatich rokov podstúpila deväť vylepšení, už zrejme oľutovala, že si do svojho zadku nechala vpichnúť silikón. V júli tohto roka sa totiž objavili prvé zdravotné komplikácie. Do nemocnice sa dostala až v novembri, kedy ju tam dohnali obrovské bolesti. Rozsiahla infekcia spôsobila, že Andresse začali zaživa hniť svaly na nohách. Lekári museli postihnuté miesta odstrániť, chvíľkami dokonca hrozilo, že jej budú musieť obe nohy amputovať.

Urach strávila v nemocničnom zariadení mesiac a lekári jej tlmili bolesti morfiom. Pred pár dňami sa ozvala prostredníctvom sociálnej siete. „Moje lásky, ďakujem za váš záujem a množstvo modlitieb. Boh je úžasný a postará sa o mňa,” napísala na svojom profile brunetka, ktorá nedávno plnila média svojou milostnou aférkou s futbalistom Cristianom Ronaldom. 

FOTOGRAFIU PRIAMO Z NEMOCNIČNÉHO LÔŽKA NÁJDETE V GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu