Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalší cvok na obzore! Od 15 rokov utráca milióny, aby vyzeral ako Madonna

Adam Guerra (vpravo) robí všetko pre to, aby sa podobal na Madonnu. Zobraziť galériu (7)
Adam Guerra (vpravo) robí všetko pre to, aby sa podobal na Madonnu.

BEVERLY HILLS – Toto je extrém! Obdivovať známu celebritu a brať ju ako zdroj inšpirácie, je celkom normálne. Ak sa však sympatie zmenia na posadnutosť, tak to už v poriadku veľmi nie je. Príkladom môže byť Američan Adam Guerra (27), ktorý utratil kvantum peňazí, aby zo seba urobil klon obľúbenej speváčky Madonny (56).

Na topkách sme vás nedávno informovali o mladíkovi, ktorý sa túži podobať na Kim Kardashian. Kvôli tomu podstúpil už zhruba 50 vylepšení a zákrokov. Svoju nepodarenú kópiu má aj sexbomba Pamela Anderson, ktorá je vzorom pre 29-ročnú Carolyn z Liverpoolu. Najnovšie sa ale svetu predstavil ďalší zo skupinky chorobne posadnutých fanúšikov – Adam Guerra. Ten od svojich 15-tich rokov robí všetko pre to, aby sa podobal na speváčku Madonnu.  

Adam sa predviedol v rámci televíznej šou My Strange Addiction, ktorá je venovaná ľuďom so zvláštnymi a divnými závislosťami. Kamerám ukázal svoj šatník plný replík speváčkiných outfitov a doplnkov, i to, ako zo seba dokáže urobiť jej dvojníka. „Vyzerať ako Madonna nie je vôbec jednoduché,” poznamenal mladík, ktorý za oblečenie vyhodil zhruba 88 tisíc eur.

Kvôli tomu, aby sa Guerra zovňajšku pop divy čo najviac priblížil, podstúpil už viacero plastických operácií. „Polovica mojej tvár je fejková,” prezradil s umelým úsmevom Američan. Rôzne vylepšenia ho v priebehu rokov vyšli na zhruba 66 tisíc eur. Jeho posadnutosť známou umelkyňou teda nie je žiaden lacný špás.

V rámci dokumentu sa k synovej úchylke vyjadrovala aj jeho matka. „Nemohla som pochopiť jeho lásku k nej a stále mi to vlastne nejde do hlavy,” poznamenala. Jediný, kto dokázal s Adamovou posadnutosťou niečo urobiť, bol jeho priateľ Michael. Ten mu dal ultimátum, že ak s touto úchylkou neprestane, tak sa rozídu. Adam sa vraj už začal postupne zbavovať svojho ženského šatníka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu