Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexuálny škandál v kráľovskej rodine: Táto žena prehovorila o zvrhlých praktikách!

Princ Andrew čelí v týchto dňoch obrovskému škandálu. Virginia Roberts odhalila hriechy z minulosti. Zobraziť galériu (3)
Princ Andrew čelí v týchto dňoch obrovskému škandálu. Virginia Roberts odhalila hriechy z minulosti.

LONDÝN – Prvá senzácia tohto roka je tu! Uplynulý víkend patril v britskej tlači kráľovskej rodine. Môže za to škandál princa Andrewa, ktorý mal v minulosti sexuálne zneužívať mladistvú Američanku. Tá poskytla médiám otvorenú spoveď, v ktorej si nekládla servítku pred ústa a vytiahla na muža s modrou krvou poriadnu špinu.

Ako sme vás na topkách informovali, princ Andrew má veľký malér. Jeho meno sa totiž opätovne spája so škandálom finančníka Jeffreya Epsteina, ktorého súd v roku 2008 poslal do väzenia kvôli zneužívaniu maloletých. Druhý syn kráľovnej Alžbety II. mal využívať erotické služby neplnoletej Američanky, ktorú investičný bankár posúval svojím kamarátom ako sexuálnu otrokyňu.

V súvislosti s tým priniesli britské denníky počas uplynulých dní šokujúcu spoveď Virginie Roberts, ktorá v amerických súdnych dokumentoch vystupuje pod menom Jane Doe 3. Blondínka sa do Epsteinových služieb dostala celkom náhodne, keď jej istá žena prisľúbila miesto podnikateľovej masérky. Ako v rozhovore prezradila, súčasťou pohovoru bol aj sex a rôzne praktiky, z ktorých sa jej zdvíhal žalúdok. No Jeffrey ju vraj svojím spôsobom očaril a sľúbil jej, že sa o ňu postará.

Tínedžerka, ktorá predtým žila na ulici, dúfala, že jej finančník poskytne niečo ako rodinné zázemie. Toho sa ale nedočkala. „Bolo to zvrátené. Pre toho pedofila som bola jednotkou a on ma podľa všetkého trénoval pre britského princa. Učil ma, aby som spravila všetko, čo bude odo mňa chlap chcieť. Bála som sa, no bola som schopná všetkého, len aby som pre Jeffreyho bola stále na prvom mieste,” prezradila v rozhovore Virginia, ktorú Epstein ponúkal aj viacerým priateľom.

Blondínka bez okolkov rozprávala o prvom stretnutí s princom Andrewom, ku ktorému došlo v roku 2001 v Londýne. „Surovo ma držal za boky, mal slizký úsmev a bol zadychčaný,” zaspomínala si na chvíle, ktoré s členom kráľovskej rodiny strávila na tanečnom parkete. Venovala sa mu ale aj v noci, za čo od svojho mentora Epsteina dostala 15 tisíc dolárov. „Pochválili ma, že som si viedla dobre a že sa veľmi dobre zabával. Myslím si, že sme do Británie cestovali iba preto, lebo som bola darčekom pre Andrewa,” uviedla Virginia. S Alžbetiným synom sa potom stretla ešte dvakrát.

Dievčina sa zo sexuálneho zajatia dostala ako 19-ročná, keď jej bankár kúpil masérsky kurz v Thajsku. Tam spoznala svojho súčasného manžela, za ktorého sa po desiatich dňoch vydala. Dnes je trojnásobnou mamičkou, no na svoju minulosť nedokáže len tak zabudnúť. „Stále sa mi o Epsteinovi sníva a budím sa so slzami v očiach,” povedala Virginia, ktorá je zase nočnou morou pre Buckinghamský palác. Ten vo svojich vyhláseniach všetky obvinenia vehementne popiera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu