Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Božská Milla Jovovich hore bez: Toto sú prsia dvojnásobnej matky!

Milla Jovovich Zobraziť galériu (8)
Milla Jovovich (Zdroj: Talia Chetrit for Pop F/W 16)

LOS ANGELES - Vystavila ich! Herečka a modelka Milla Jovovich (40) už viackrát ukázala, že jej nahota nerobí žiaden problém. Inak tomu nie je ani dnes, keď je z nej už dvojnásobná mamička. Brunetka na najnovších záberoch pózuje do pol pása vyzlečená. Nuž, v modelingu nič výnimočné, nie?!

Milla Jovovich má za sebou skvelú hereckú kariéru a mnohé úspechy dosiahla tiež v oblasti modelingu. Popri tom sa stihla venovať aj rodine. Minulý rok v apríli sa jej narodila druhá dcérka. Otcom oboch princezničiek je scenárista a režisér Paul W. S. Anderson, za ktorého sa brunetka vydala v roku 2009. 

Herečka si popri mamičkovských povinnostiach dokáže nájsť čas i na prácu. Od dcér si odbiehala napríklad na nakrúcanie filmu Resident Evil: The Final Chapter. Aktívna je však nielen pred kamerami, ale aj pred objektívom. 

Za zmienku stoja zvlášť zábery, ktoré vznikli pre POP Magazine. Milla na nich pózuje v kúskoch značky Prada, čo určite ocení nejeden milovník módy. Súčasťou série sú aj momentky, na ktorých sa brunetka ukázala s holými prsiami. Toto chcelo odvahu, čo poviete?!

40-ročná, dvojnásobná matka Milla Jovovich vystavila do objektívu svoje nahé prsia.
Zobraziť galériu (8)
40-ročná, dvojnásobná matka Milla Jovovich vystavila do objektívu svoje nahé prsia.  (Zdroj: Talia Chetrit for Pop F/W 16)

Viac o téme: Milla Jovovich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu