Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spevácku divu ničí rozvod: Na pódiu bola úplne mimo a plakala!

Mariah Carey sa na pódiu rozplakala. Zobraziť galériu (5)
Mariah Carey sa na pódiu rozplakala.

NEW YORK – Veľmi sa trápi! Mariah Carey (44) prežíva v týchto dňoch mimoriadne bolestivé chvíle. Dôvodom je blížiaci sa rozvod s Nickom Cannonom (33), ktorý bol kráske neverný. Súkromné problémy sa odrážajú už aj na výkonoch tejto speváckej divy. Pred pár dňami sa dokonca na jednom zo svojich koncertov rozplakala.

Nezvláda to! Mariah Carey sa vždy rada prezentovala svojou rozkošnou rodinkou. V lete tohto roka sa však na verejnosť dostali informácie o nevere jej manžela. Speváčke sa vtedy doslova zrútil svet. Bolesť a trápenie sa preto usiluje zahnať prácou. No žiaľ, neúspešne.

O tom, že sa interpretka necíti najlepšie, sa mohli presvedčiť aj účastníci jej vianočného koncertu, ktorý sa konal tento týždeň. Mariah bola viditeľne rozrušená a na pódiu pôsobila chvíľkami neisto. Keď spievala svoju baladu s názvom Hero, tak ju premohli emócie a pred zrakmi prítomných sa rozplakala.

Mariah nebola vo svojej koži ani začiatkom decembra, keď počas slávnostného rozsvietenia jedličky v centre New Yorku všetkých zaskočila falošným spevom. Jej skalní priaznivci ale našťastie stoja stále pri nej. Prostredníctvom sociálnych sietí ju povzbudzujú a nešetria milými slovami. „Ďakujem vám veľmi pekne. Hovorím to síce stále, ale naozaj mám tých najlepších fanúšikov na svete,” vyznala sa na twitteri speváčka. 

Táto idylka je už v rodine Mariah Carey minulosťou. Fotografia vznikla počas minuloročných Vianoc.
Zobraziť galériu (5)
Táto idylka je už v rodine Mariah Carey minulosťou. Fotografia vznikla počas minuloročných Vianoc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu