Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mariah Carey je každým dňom krajšia: Bujné vnady zabalila do zlata!

Mariah Carey nosí výstrihy pomerne často. A veľmi rada.  Zobraziť galériu (8)
Mariah Carey nosí výstrihy pomerne často. A veľmi rada. (Zdroj: SITA)

ASPEN - Už si to môže dovoliť! Mariah Carey (45) je kráľovnou jojo efektu a chudé fázy sa u nej pravidelne striedajú s takými, keď ju trápia kilogramy navyše. Aktuálne má speváčka jedno z tých lepších období. Veľký podiel na tom má jej milenec, austrálsky miliardár James Packer (48). Blondínka po jeho boku prekypuje spokojnosťou a na sociálnych sieťach ohuruje fotkami v zlatých plavkách.

Zhruba pred rokom trápil Mariah Carey rozvod, kvôli ktorému bola speváčka psychicky na dne. Partnerské problémy zaháňala jedlom, čo sa samozrejme odrazilo i na jej postave. Potom však umelkyni prišiel do cesty austrálsky podnikateľ James Packer a plavovovláska po jeho boku doslova kvitne.   


Pozrite si tiež: Nechutne prachatý boháč spravil z Mariah Carey opäť kočku: Aha, ako teraz vyzerá!


Na topkách sme vás nedávno informovali, že Mariah sa podarilo schudnúť. Nové telo si speváčka naplno užíva. Rovnako tak aj tieto sviatočné chvíle. Posledné dni roka trávi v zasneženom Aspene, kde jej robia spoločnosť frajer James a jej dvojičky. Čo je prekvapivé, počas Vianoc sa k nim pridal aj interpretkin exmanžel Nick Cannon. Ten si môže búchať hlavu o stenu. Z Mariah je totiž opäť sexi kočka a v zlatých plavkách a s plným výstrihom to len potvrdila. 

Mariah Carey sa na snehu predviedla nielen v lyžiarskom oblečení, ale aj v sexi plavkách zlatej farby, ktoré zvýraznili jej schudnuté telo.
Zobraziť galériu (8)
Mariah Carey sa na snehu predviedla nielen v lyžiarskom oblečení, ale aj v sexi plavkách zlatej farby, ktoré zvýraznili jej schudnuté telo.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu