Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jačali ako besné! Neuveríte, čo známej hviezde vypadlo v priamom prenose

Sharon Osbourne si vyrobila pred kamerami poriadny trapas. Zobraziť galériu (5)
Sharon Osbourne si vyrobila pred kamerami poriadny trapas.

NEW YORK – Bizarná situácia! Niektoré talkšou dokážu pobaviť divákov nielen svojím obsahom, ale často aj prešľapmi, ktoré vedia priamy prenos riadne okoreniť. V utorok večer si na obrazovkách vyrobila trapas manželka speváka Ozzyho Osbourna (66) – Sharon (62). Z ničoho nič jej totiž vypadol zub.

Behom sekundy rozosmiala každého! Sharon Osobourne patri k tým televíznym hviezdam, ktorým nechýba zmysel pre humor a pohotovosť. Počas utorkového vysielania šou s názvom The Talk využila oboje. Červenovlasá dáma musela pred zrakmi prítomných riešiť pomerne nepríjemnú a zahanbujúcu situáciu.

Manželke slávneho speváka totiž uprostred vety vypadol zub. Keď to bez okolkov oznámila, celé publikum vrátane prísediacich kolegýň spustilo smiech spolu so zhrozeným krikom. „Žiaden problém. Je to implantát,” reagovala Sharon, pričom si šťavnato zanadávala. Stredobodom pozornosti bola ešte pár minút. Vypadnutý zub sa totiž prstami snažila vrátiť na svoje miesto. „Ako tu môžem takto sedieť? Vážne, máte niekto lepidlo?” pýtala sa Osbourne prítomných.

Po komerčnej prestávke bol zub na svojom mieste, no Sharon sa aj tak necítila komfortne. „Dala som na to takú lepkavú vecičku a ono mi to prilepilo pery k zubom,” prezradila červenovláska, ktorá na nakrúcanie tejto časti zrejme tak skoro nezabudne.

VIDEO: Sheron Osbourne vypadol zub počas televíznej debaty.

Sharon Osbourne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu