Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa speváčka prekvapuje: Riť má ako kufor, ale to brucho...

Jennifer Lopez má síce veľký zadok, ale jej postava je dokonale vypracovaná. Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez má síce veľký zadok, ale jej postava je dokonale vypracovaná.

LOS ANGELES - Cica nežerie a maká na sebe! Pre Jennifer Lopez (45) je už od nepamäti typický jej kyprý zadok, ktorý ju robí jedinečnou. Známa speváčka však pod šatami skrýva aj bruško hodné chvály. Pri pohľade na jej najnovšie fotografie zbledne závisťou asi nejedna žena.

Speváčku Jennifer Lopez delí od päťdesiatky už len 5 rokov, no na jej tele to nie je vôbec badať. Pop diva je totiž vo výbornej forme, čo potvrdzujú fotografie zdobiace januárové číslo magazínu Self. „Odštartujte rok 2015 správne!” prihovára sa čitateľom kráska pózujúca v bielom úbore, ktorý odhaľuje jej vyšportované krivky.

Jennifer však v priloženom rozhovore odkryla nielen svoje dokonalé bruško, ale aj čo-to zo súkromia. Netají sa napríklad svojou závislosťou od lásky. Vysvetľuje to tým, že po rozchode hľadala stále útechu v inom náruči. Bála sa zostať sama.

Dnes si už z toho vrásky nerobí. „Trvalo roky, kým som sa dostala do tohto štádia. Najskôr som sa musela naučiť mať rada samú seba a potom som mohla čeliť svojim obavám,” prezradila diva, ktorá sa v lete rozišla s tanečníkom Casperom Smartom, mladším o 18 rokov.

Jennifer Lopez skrýva pod šatami ukážkovú postavičku.
Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez skrýva pod šatami ukážkovú postavičku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu