Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa americká herečka sa rozvádza: Rozchod po dlhých 11 rokoch!

Margaret Cho Zobraziť galériu (5)
Margaret Cho (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká komička, módna návrhárka, herečka a speváčka Margaret Cho sa po jedenástich rokoch manželstva rozvádza s umelcom Alom Ridenourom.

Informoval o tom magazín Us Weekly, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj z okolia dvojice. "Bolo to pre ňu naozaj veľmi ťažké. Prechádza teraz ťažkým obdobím a je z toho veľmi smutná," vyjadril sa.

Štyridsaťšesťročná rodáčka zo San Francisca sa s Ridenourom zosobášila v júni 2003. "Som vydatá za muža, no som bisexuálka, takže sa mi páčia aj ženy aj muži. Dali sme sa dohromady, pretože obaja zdieľame myšlienku, že nechceme mať počas života sex iba s jednou osobou," povedala herečka vlani v auguste v talkšou The Real. V januári tohto roka v šou Oprah Winfrey vysvetlila, že s manželom sa pre otvorený vzťah rozhodli hneď, ako sa spoznali. "Myslím si, že ak máte otvorený vzťah, musíte mať určité hranice, pretože v konečnom dôsledku chcete mať s niekým monogamný vzťah po citovej stránke," uviedla komička. 

Margaret Moran Cho pochádza z Kalifornie, no má kórejských predkov. Preslávila sa stand-up vystúpeniami, počas ktorých kritizuje spoločenské problémy súvisiace predovšetkým s farbou pleti alebo sexualitou. Je bojovníčkou za práva LGBTI ľudí. Zahrala si napríklad v seriáloch All-American Girl (1994 - 1995) a Môj nový tučný život (2009 - 2014), dráme It's My Party (1996), trileri Tvár toho druhého (1997), komédii Can't Stop Dancing (1999) či mysterióznom horore Zmeškaný hovor (2008). V auguste 2010 uviedla na trh album Cho Dependent. Má tiež vlastnú odevnú značku. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu