Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Svetová hviezda si uľavila v priamom prenose: Ups, mala čo vysvetľovať!

Whoopi Goldberg dokáže svojimi pohotovými reakciami publikum dokonale pobaviť. Zobraziť galériu (4)
Whoopi Goldberg dokáže svojimi pohotovými reakciami publikum dokonale pobaviť.

LOS ANGELES - Trapas alebo vydarený vtip?! Whoopi Goldberg (59) počas uplynulého týždňa poriadne zaskočila divákov svojej talkšou. Pred zapnutými kamerami a plným publikom sa totiž ospravedlňovala za to, že si uľavila. Nad zahanbujúcim momentom sa herečka len schuti smiala, no u poniektorých divákov si vyrobila poriadny problém.

Vianočná výzdoba, debata v plnom prúde a zrazu...prd! Whoopi Goldberg je hviezdou známou po celom svete. V súčasnosti účinkuje najmä ako spolumoderátorka v americkej talkšou The View, kde však svoj komediálny talent vôbec nedáva do úzadia. Práve naopak.

Presvedčiť sa o tom mohli aj diváci poslednej časti. Keď totiž v štúdiu zaznel podivný zvuk pripomínajúci vypúšťanie plynov z tela, Whoopi danú situáciu ihneď využila. So zahanbujúcim vzdychom sa dvihla zo stoličky a prítomným sa dôveryhodne ospravedlňovala za to, že si uľavila. Jej kolegyne držali spoločne s ňou a so smiechom a papiermi v rukách vetrali vzduch okolo seba. „Cítim sa teraz oveľa lepšie,” zaklincovala svoj výstup herečka, ktorá mnohých divákov určite pobavila.

Medzi priaznivcami šou sa však našli aj takí, ktorí tento vtip vôbec nepochopili. Mysleli si totiž, že umelkyni sa skutočne prihodil obrovský trapas. Whoopi tak o pár hodín mala čo vysvetľovať. „Očividne musí v prípade niektorých záležitostí vyčistiť vzduch. Len pre prípad, že ste boli doma a neporozumeli ste tomu. To bol iba zvukový efekt, ktorý sme v štúdiu doposiaľ nepočuli. Keď zaznel, povedala som, že musím s tým niečo urobiť. Tak som teda predstierala, že som si uľavila. Bol to iba vtip,” komentovala Goldberg danú situáciu, pričom sa sama bavila na tom, že bola taká dôveryhodná. 

VIDEO: Whoopi Goldberg pobavila publikum tým, že si v priamom prenose akože uľavila. Mnohí diváci uverili tomu, že trapas sa skutočne stal. 

Whoopi Goldberg

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu