Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Modelka roka pod parou: Najskôr bola za dámu, potom takto vystrájala!

Cara Delevigne sa na červenom koberci správala ako skutočná dáma, o jej odchode z párty sa však nedá povedať, že bol dôstojný. Zobraziť galériu (5)
Cara Delevigne sa na červenom koberci správala ako skutočná dáma, o jej odchode z párty sa však nedá povedať, že bol dôstojný.

LONDÝN - Vypila viac než znesie?! Pondelkový večer patril v Británii odovzdávaniu módnych cien British Fashion Awards 2014. Úspech zaznamenala aj Cara Delevigne (22), ktorá na červenom koberci priam žiarila. Blondínkin odchod z párty sa však niesol v úplne inom duchu.

Mala za sebou náročný večer! Cara Delevigne nie je vo svete šoubiznisu žiadnym nováčikom. Potvrdzuje to aj fakt, že bola na pondelkovom odovzdávaní cien znovu vyhlásená za modelku roka. Kráska sa na prestížne podujatie patrične nahodila a na červenom koberci pózovala fotografom ako skutočná dáma.

Po ukončení oficiálnej časti večera sa manekýnka prezliekla do minišiat a rozhodla sa svoj triumf náležite osláviť. V rukách jej nechýbal pohár s drinkom a za rytmov hudby sa patrične odviazala. Do objektívov strúhala grimasy a spoločne s Rihannou pridali aj odvážne dotyky. Nevedno, či krehkú modelku zmohol viac alkohol alebo únava, no pri odchode zo žúru sa ukázala v nie príliš lichotivom svetle.

Cara sa totiž do auta presúvala neistými krokmi a po celý čas pozerala do zeme. Zrejme sa tak chcela vyhnúť objektívom prítomných fotografov, ktorí si ju fotili. Skrývať sa neprestala, ani keď sa usadila a po celý čas sa váľala po kamarátke Kendall Jenner. Popri zvláštnych manieroch však blondínka akosi pozabudla, že má oblečené krátke šaty. Fotografom tak svoju tvár neukázala, no pod sukňu ich bez problémov pustila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu