Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi modelka si opekala prsíčka: Nachytali ju paparazzi!

Cara Delevingne sa rada slní hore bez. Zobraziť galériu (5)
Cara Delevingne sa rada slní hore bez.

MALIBU - Najskôr odhodila zábrany, potom plavky! Ak chcú mladé dievčatá uspieť vo svete modelingu, hanblivosť musí občas bokom. Príkladom môže byť čoraz slávnejšia Cara Delevingne (22). Tá s nahotou nemá žiaden problém. Odhalené krivky nedávno bez ostychu pretŕčala aj na slniečku. A prítomnosť paparazzov brunetku vôbec neodradila.

Meno britskej modelky Cary Delevingne je vo svete stále viac známe. Kontroverznú dvadsiatničku poznajú samozrejme aj americkí novinári, ktorým sa v uplynulých dňoch podaril slušný úlovok. Brunetku nafotili len v miniatúrnych nohavičkách, keď sa slnila na terase prenajatého domu v Malibu.

Na slniečku robila Care spoločnosť Kendall Jenner, jedna z rodu sestier Kardasiahnových, ktorá je aktuálne s modelkou kamarátka na život a na smrť. Hoci by sa očakávalo, že exhibicionizmus sa v rodine známej z televíznej obrazovky dedí, Kendall na provokáciu akosi nemala chuť. V daný deň hrala prím skôr Delevingne. Po terase sa totiž premávala bez vrchného dielu bikín a prítomným bez ostychu ukazovala svoje nahé prsia.

Mladá brunetka sa zrejme inšpirovala u svojich starších a známejších kolegýň. Nie je tomu tak dávno, čo sa hore bez opaľovala napríklad Heidi Klum. Tá je síce už štvornásobnou mamičkou, má štyridsiatku na krku a jej prsia nie sú to, čo bývali kedysi, no na obdiv ich ešte stále hrdo vystavuje. 

Cara Delevingne sa v Malibu slnila hore bez.
Zobraziť galériu (5)
Cara Delevingne sa v Malibu slnila hore bez.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu