Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

V súkromí škrata, na verejnosti oslnivá diva: Pááánečku, fakt ide o tú istú ženu?!

Cara Delevingne si v súkromí na zovňajšok nepotrpí. Keď sa ukáže v spoločnosti, očarí hádam každého. Zobraziť galériu (14)
Cara Delevingne si v súkromí na zovňajšok nepotrpí. Keď sa ukáže v spoločnosti, očarí hádam každého.

LONDÝN – Čo na nej všetci vidia?! Cara Delevingne (22) sa síce tým najslávnejším manekýnkam ešte rovnať nemôže, no jej meno je už vo svete módy dobre známe. Svojská Britka má však viacero kritikov, ktorí z nej vôbec nepadajú na zadok. Niet sa čo čudovať. V súkromí si brunetka na svoj zovňajšok príliš nepotrpí, vďaka čomu vyzerá ako každá priemerná dievčina. Keď sa však ukáže v spoločnosti, mení sa na očarujúcu krásku.

Ako chameleón! Cara Delevingne, ktorá bola v rokoch 2012 a 2014 zvolená za najlepšiu modelku, je ženou mnohých tvárí. Bežne sa objavuje na stránkach tých najprestížnejších magazínov, má za sebou množstvo reklamných kampaní a známi dizajnéri sú z nej paf. „Ona je skvelá. S jej očami, telom, slobodomyseľnosťou a divokosťou niet momentálne lepšieho dievčaťa,” nešetril chválami na adresu brunetky jeden z najvplyvnejších návrhárov sveta Karl Lagerfeld.

A hoci je krása mladej dievčiny ospevovaná na každom kroku, v súkromí si Cara na svoj zovňajšok vôbec nepotrpí. Brunetkine profily na sociálnych sieťach sú zaplavené fotkami, ktoré jej rovesníčky bežne nezverejňujú. Modelka sa svetu ukazuje s neumytými vlasmi, bez štipky mejkapu a často s grimasou, ktorá jej na atraktivite príliš nepridáva.  

Keď si však Cara sadne pred zrkadlo, oblečie si pekné šaty a dá si na svojom výzore záležať, je z nej akoby zázrakom iná žena. Potvrdila to napríklad na tohto týždňovom odovzdávaní cien Elle Style Awards 2015. Modelka vyzerala v tmavých šatách a s dokonalým mejkapom i účesom priam dokonale. Čo poviete?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu