Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zabudnutá Hiltonka ukázala maminu: Páni, veď je to celá Paris!

Paris Hilton zdedila svoj výzor po mame Kathy. Obe dámy spája aj láska k zvieratám. Zobraziť galériu (5)
Paris Hilton zdedila svoj výzor po mame Kathy. Obe dámy spája aj láska k zvieratám.

LOS ANGELES – Akoby jej z oka vypadla! Okolo škandalóznej hviezdičky Paris Hilton (33) je síce v poslednej dobe akosi ticho, no hollywoodska kráska na svojich priaznivcov nezabúda. Práve naopak, prostredníctvom sociálnych sietí ich zásobuje fotografiami zo súkromia. Najnovšie vytiahla z archívu záber svojich rodičov, na ktorom púta pozornosť najmä blondínkina mama Kathy (55). Vyzerá totiž ako jej kópia.

Aká matka, taká Paris! O dedičke hotelového impéria Paris Hilton je dobré známe, že miluje kamery. Herecké ambície s najväčšou pravdepodobnosťou podedila po mame Kathy, ktorá sa v minulosti na obrazovkách viackrát objavila. Umelecký chlebíček však nie je to jediné, čo majú mama s dcérou podobné.

Pri pohľade na archívne fotografie je totiž viditeľné, že Paris zdedila črty tváre prevažne po svojej mamine. Obe dámy dokonca spája i láska k štvornohým miláčikom. Škandalóznej hviezdičke je však päťdesiatnička Kathy vzorom aj z iného dôvodu.

„Mami, dúfam, že jedného dňa nájdem niekoho, kto ma bude milovať tak, ako otec teba. Šťastné výročie. Ste dokonalý pár,” zablahoželala Paris prostredníctvom sociálnej siete rodičom pri príležitosti 35. výročia ich svadby. Ako sa zdá, Hiltonka by sa očividne rada túlila už aj k niekomu inému, než len k svojmu psíkovi. 

Paris Hilton s mamou Kathy.
Zobraziť galériu (5)
Paris Hilton s mamou Kathy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu