Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Paris Hilton v padajúcom lietadle: Nemiestny žart už riešia jej právnici!

Paris Hilton Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton

NEW YORK - Dedička hotelového impéria Paris Hilton sa chce súdiť s tvorcami egyptskej televíznej šou. Tí sa ju zo žartu snažili presvedčiť, že lietadlo, v ktorom sedí, havaruje. Informoval o tom portál TMZ.

Tridsaťštyriročná rodáčka z New Yorku však vtip neprijala s pochopením. Hilton tvrdí, že keď pilot počas letu nad Dubajom predstieral problémy s motormi a lietadlo začalo prudko klesať, mala naozaj strach o svoj život. Nemala ani len tušenia, že ide o žart a očakávala, že stroj spadne do mora. V lietadle sa totiž spustil alarm a jeden pasažier dokonca opustil palubu. Podľa nemenovaných zdrojov má Hilton od incidentu strach z lietania, pričom doteraz sa takto prepravovala bežne. Oslovila preto už svojich právnikov, ktorí sa zhodli na tom, že utrpela emocionálnu ujmu.


Známa blondínka obeťou nechutného televízneho vtipu: Skoro sa ehm-ehm od strachu!


Paris Hilton je vnučkou Williama Barrona Hiltona a pravnučkou Conrada Hiltona, ktorý v roku 1946 založil sieť hotelov Hilton. V roku 2003 ju preslávila erotická nahrávka, v ktorej účinkuje spolu so svojím vtedajším priateľom Rickom Salomonom. Okrem nej sa však do povedomia verejnosti dostala aj vďaka televíznej šou The Simple Life (2003 - 2007). Zahrala si tiež v snímkach Zoolander (2001), Život s Helen (2004), Múzeum voskových figurín (2005), Trhni si! (2006), Repo: Genetická opera! (2008) alebo Kráska a tá druhá (2008). Ako speváčka debutovala v roku 2006 albumom Paris, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostal na šiestu priečku. Má tiež vlastnú módnu značku.  

VIDEO nemiestneho žartu na Paris Hilton

Paris Hilton

Viac o téme: Paris Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu