Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa blondínka obeťou nechutného televízneho vtipu: Skoro sa ehm-ehm od strachu!

Egyptský komik Ramez Galal si nechutne vystrelil z Paris Hilton. Zobraziť galériu (7)
Egyptský komik Ramez Galal si nechutne vystrelil z Paris Hilton.

DUBAJ - Strach o život a totálne zúfalstvo! Zhruba pred 12 rokmi sa na verejnosť dostalo súkromné video speváčky Paris Hilton (34), na ktorom sa oddávala sexuálnym hrátkam s vtedajším milencom. V týchto dňoch koluje internetom ďalšia nahrávka, v ktorej stvárňuje hlavnú úlohu práve kontroverzná blondínka. Počas jej nakrúcania však rozhodne neprežívala príjemné pocity. Dedička hotelového impéria si totiž myslela, že zomiera.

Poriadne krutý žart! Nachytávky sú súčasťou televíznej zábavy už pár rokov. Kým sa viacerí diváci skvelo zabávajú, jedincom, ktorí sa ocitnú v extrémnej situácii, do smiechu veľmi nie je. V týchto dňoch rezonuje internetom video s Paris Hilton, ktorú v rámci svojej šou Ramez in Control nachytal egyptský herec Ramez Galal. 

Známa blondínka sa stala obeťou krutého žartu, keď sa v Dubaji zúčastnila otvárania nového hotela. Spoločne s hŕstkou ľudí sa ocitla na palube lietadla, kde mali absolvovať zhruba 15 minútový let nad mestom. Príjemná atmosféra však dlho netrvala. Už po krátkej chvíli všetko nasvedčovalo tomu, že pilot nad strojom stratil kontrolu. Lietadlo začalo klesať, motory sa vypli a v kabíne sa ozýval alarm. Celá situácia bola samozrejme zinscenovaná s jediným cieľom - aby si Paris myslela, že zomiera. 

Kontroverzná Hiltonka v obavách o svoj život spustila hyterický záchvat. V porovnaní s ňou bol Ramez nadšený z toho, že mu jeho žartík dokonale vyšiel. Paris bola značne vykoľajená aj po tom, čo lietadlo úspešne pristálo na zemi. „Ja ťa snáď zabijem,” reagovala blondínka smerom k Ramezovi, keď sa upokojila a pochopila, ako sa veci majú. „To je určite tá najšialenejšia vec, akú som kedy zažila,” dodala neskôr. 

VIDEO: Paris Hilton mala zrejme čo robiť, aby sa od strachu nepo...

Paris Hilton

Viac o téme: Paris HiltonRamez Galal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu