Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hrozný nález polície: Krásnu Miss našli mŕtvu!

Maria Jose Alvarado
Maria Jose Alvarado (Zdroj: SITA)

SANTA BARBARA – Honduraská polícia dnes údajne našla telo zmiznutej Miss Honduras Maríe José Alvaradovej (19), ktorá bola unesená len niekoľko dní pred tým, ako mala odletieť do Londýna na súťaž Miss World. Spolu s ňou vraj našli mŕtvu aj jej 23-ročnú sestru.

Ako dnes informovala agentúra Reuters, polícia zadržala dvoch mužov, ktorých v súvislosti so smrťou Alvaradovej vypočúva. Polícia zatiaľ stále čaká na potvrdenie identity tiel, ktoré našli pochované neďaleko kúpeľného mestečka Santa Barbara, z ktorého ženy zmizli. Podľa agentúry Reuters boli Alvaradová a jej sestra zastrelené. Na stopu vraj policajtov priviedol "chránený svedok".

Devätnásťročná kráska a jej sestra Sofia Trinidad sú nezvestné od 13. novembra, kedy boli naposledy videné, ako odchádzajú z narodeninového večierku v automobile bez poznávacej značky. Medzi dvoma zadržanými je aj priateľ sestry Alvaradovej.

Alvaradová mala odletieť do Londýna na súťaž Miss World, ktorá vyvrcholí finálovým večerom 14. decembra. Osemmiliónový Honduras je krajinou zamorenou násilnou kriminalitou s najvyšším počtom vrážd v prepočte na počet obyvateľov na svete. Podľa aprílovej správy OSN je v tomto stredoamerickom štáte zavraždených priemerne 90,4 človeka na každých 100.000 obyvateľov. V poradí druhá Venezuela má priemerne 53,7 vraždy na 100.000 obyvateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu