Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragická smrť krásnej Miss: Toto je dôvod, prečo musela zomrieť!

María Jose Alvaradová
María Jose Alvaradová (Zdroj: SITA)

TEGUCIGALPA - Honduraská prokuratúra dnes obvinila údajného vraha Miss Honduras Maríe José Alvaradovej a jej sestry Sofie Trinidad, ktorých telá našla polícia minulý týždeň. Sofiin priateľ s tromi ďalšími komplicmi údajne vraždil zo žiarlivosti. Hrozí mu až 80 rokov väzenia.

Devätnásťročná Alvaradová a jej 23-ročná sestra zmizli v polovici novembra len krátko pred tým, ako mala honduraská kráľovná krásy odletieť do Londýna na súťaž Miss World. Po týždni polícia našla ich telá sa strelnými zraneniami neďaleko mestečka Santa Barbara, odkiaľ ženy zmizli.

Polícia od začiatku podozrievala Sofiinho priateľa Plutarca R. Muž údajne vraždil kvôli tomu, že Sofia na večierku tancovala s niekým iným. Miss Honduras sa tak vraj stala obeťou skôr náhodou. Okrem Plutarca R. boli obžalovaní ešte ďalší traja muži, ktorí údajne pomáhali s odstránením tiel.

Osemmiliónový Honduras je krajinou zamorenou násilnou kriminalitou a má najvyšší počet vrážd v prepočte na počet obyvateľov na svete. Podľa aprílovej správy OSN je v tomto stredoamerickom štáte zavraždených priemerne 90,4 človeka na každých 100 000 obyvateľov. V poradí druhá Venezuela má priemerne 53,7 vraždy na 100 000 obyvateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu