Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prominentná 17-tka ohúrila telom na pláži: Fíha, tá má ale postavičku!

Bella Thorne sa pochválila ukážkovými krivkami v bikinách. Zobraziť galériu (10)
Bella Thorne sa pochválila ukážkovými krivkami v bikinách. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Rastie do krásy každým dňom! Hoci Bella Thorne začala výrazne pútať pozornosť médií už pred tromi rokmi, vzhľadom na svoj vek bola považovaná za nedotknuteľnú krásku. S odstupom času však sama rada provokuje v bikinách a ukážkovým telom sa neváha pochváliť na pláži či na webe. Očarujúca tínedžerka totiž dobre vie, že príroda k nej bola mimoriadne štedrá.

Má čo ukázať! Aj keď sa Bella Thorne pohybuje v Hollywoode už od útleho detstva, do širšieho povedomia verejnosti vstúpila ako čerstvá tínedžerka vďaka programu Shake It Up kanála Disney. Odvtedy uplynulo zopár rokov a pehavá plavovláska sa snaží okolie presvedčiť, že je pripravená na rolu zvodnej lolitky. Stačí sa pozrieť, ako nedávno provokovala na pláži v dvojdielnych plavkách.

Vrchný diel bikín bez ramienok, stiahnuté bruško, rozpustená hriva a našpúlené pery – tým všetkým Bella obšťastňovala číhajúcich paparazzov, ktorí jej svojou prítomnosťou vonkoncom nevadili. Práve naopak, mladučká kráska robila všetko preto, aby v hľadáčikoch ostala čo najdlhšie. Neskôr sa totiž nechala zvečniť aj na pohodlnej sedačke so svojím štvornohým chlpáčom a výsledný záber zdieľala s kamarátmi prostredníctvom Instagramu.

Bella Thorne sa pochválila
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Aj keď Bella na televíznych obrazovkách doteraz predovšetkým hrala a tancovala, nakoniec sa z nej vykľula aj nádejná spisovateľka. Pred pár dňami totiž uviedla na trh svoju prvú novelu, pri ktorej sa inšpirovala vlastným osudom. Príbeh Autumn Falls zachytáva dievča vo veku pätnástich rokov, ktoré prišlo o svojho otca. S rovnakou tragédiou sa pritom musela vyrovnať aj samotná autorka, keď ako deväťročná stratila otca následkom fatálnej nehody na motorke.

„Veľmi dlho som bola v takom štádiu šoku, že si pamätám, kedy som sa po prvý raz rozplakala. Bolo to asi týždeň po tom, čo sa to celé stalo. Celý ten čas som bola zmätená,“ prezradila hollywoodska hviezda na margo svojej bolesti. Okolie tak verí, že čerstvá publikácia môže byť spôsobom, akým sa Bella so smrťou otca definitívne zmieri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu