Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdna 18-tka ukázala krivky: Divoška, provokuje už od rána!

Bella Thorne má štíhlu postavičku, ktorou sa rada pochváli. Zobraziť galériu (8)
Bella Thorne má štíhlu postavičku, ktorou sa rada pochváli. (Zdroj: instagram a snapchat)

LOS ANGELES - Dokonalá! Časy, keď sa Bella Thorne (18) radila medzi detské hviezdy televíznej stanice Disney Channel, sú už minulosťou. Dnes je z nej atraktívna slečna, ktorá si je dobre vedomá svojho pôvabu. Na štíhlej postavičke poctivo pracuje kaźdý deň, čoho dôkazom sú fotografie a videá na sociálnych sieťach. Prostredníctvom nich blondínka pošteklí fanaziu mužských priaznivcov hneď po prebudení.

Strapatá, nenalíčená, a predsa zvodná! Prebúdzať sa vedľa herečky Belly Thorne vôbec nemusí byť zlé. Dôkazom sú zábery, ktoré začiatkom týždňa zverejnila na snapchate. Oblečená v športovej podprsenke a nohaviciach nechala vyniknúť dokonalé tvarované bruško. To je výsledkom pravidelného cvićenia, bez ktorého si známa kráska svoje ráno ani nevie predstaviť. 

Kým chlapi majú pri pohľade na figúru známej krásky krajší deň, pre ženy môže byť Bella veľkou inšpiráciou. V rozhovoroch už viackrát prezradila svoje fitness tipy a odporúčania. Čaro pravidelného pohybu objavila zhruba pred rokom a pol, do vtedy príliš necvičila. 

Príliš disciplinovaná nebola kráska ani čo sa jedla týka. „Nikdy som nejedla zdravo. Keď sme mali nejaké fotenia, ľudia mi zväčša objednávali šaláty, čo ma dosť pobavilo. Radšej som si dala burger, pizzu alebo hot dog,” prezradila Bella v jednom z rozhovorov. 

Zdravší životný štýl však priniesol svoje výsledky a Thorne sa pýši krivkami, ktoré by chcela mať nejedna žena. 

Bella Thorne sa  fanúšikom hneď z rána pochválila svojím dokonalým bruškom.
Zobraziť galériu (8)
Bella Thorne sa fanúšikom hneď z rána pochválila svojím dokonalým bruškom.  (Zdroj: snapchat)

Viac o téme: Bella ThorneDisney Channel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu