Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fešná herečka (17) dráždila outfitom: Sukňa pod zadoček a prírodné dvojky bez podprsenky!

Bella Thorne vie ako predať svoj sexepíl. V rajcovných šatách ukázala stehienka, nahý chrbát, aj obliny pŕs. Zobraziť galériu (11)
Bella Thorne vie ako predať svoj sexepíl. V rajcovných šatách ukázala stehienka, nahý chrbát, aj obliny pŕs.

LOS ANGELES - Usmieva sa ako neviniatko, no je to riadna dračica! Bella Thorne (17) patrí k hviezdam, ktoré vhupli do sveta šoubiznisu pomerne skoro a v porovnaní s rovesníkmi sú často vyspelejšie. Kráska síce ešte neprekročila prah dospelosti, no v zvádzaní hravo tromfne aj skúsené sexice. Potvrdila to pred pár dňami, keď sa v uliciach premávala v provokatívnom outfite, ktorý toho z jej mladého tela dosť odhaľoval.

Novodobá Lolita?! Nie je žiadnym tajomstvom, že herečka, speváčka a spisovateľka Bella Thorne dospievala akosi rýchlejšie, než jej rovesníčky. Veď už vo svojich 14 rokoch sa pretŕčala na červenom koberci s výrazným líčením a v príliš odvážnych outfitoch, ktoré k jej mladému veku akosi nepatrili. Rovnako tak ani frajer, s ktorým sa kráska hrdo chválila celému svetu. 


Mohlo by vás zaujímať: Ďalšia vyspelá tínedžerka? Tejto Disney kráske by ste 14 určite netipovali!


Dnes je Bella na prahu dospelosti a v októbri oslávi 18. narodeniny. Ako vidno na najnovších záberoch, s pribúdajúcimi rokmi rastie aj herečkina chuť provokovať. Keď sa pred pár dňami premávala losangelskými ulicami s novým frajerom Greggom Sulkinom, bola neprehliadnuteľná. Kratučké šaty totiž odhaľovali jej stehienka, rafinovane strihaný vršok šiat si vyžadoval, aby bola kráska naostro. Netreba zvlášť prizvukovať, že fantázia niektorých chlapov dostala poriadne zabrať...

Bella Thorne vyzerá v plavkách úchvatne.
Zobraziť galériu (11)
Bella Thorne vyzerá v plavkách úchvatne.

Viac o téme: Bella ThorneGregg Sulkin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu