Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zo sestry Beyoncé bola otrasná nevesta: Celá rapavá a obe prsia von!

Solange Knowles v úlohe nevesty šokovala tvárou plnou vyrážok aj nevkusným výstrihom. Zobraziť galériu (11)
Solange Knowles v úlohe nevesty šokovala tvárou plnou vyrážok aj nevkusným výstrihom. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW ORLEANS – Honosná svadba s rozpačitým výsledkom! Hoci sobáš Solange Knowles (28) niesol prívlastok veľkolepej párty, jej outfit tomu vôbec nenasvedčoval. Sestra jednej z najbohatších speváčok a módnych ikon sa totiž strápnila vyliezajúcim poprsím. A aby toho nebolo málo, jej tvár špatili obrovské vyrážky.

Najhoršia prominentná nevesta tohto roka? Zrejme aj taký titul by si zaslúžila Solange Knowles, ktorá si včera v meste New Orleans povedala vzájomné „áno“ s dlhoročným partnerom Alanom Fergusonom. Aj keď by si mohla vyberať z luxusných svadobných rób od renomovaných dizajnérov, do manželského života vstupovala v bizarnej nohavicovej kreácii. Tá ju zradila v oblasti dekoltu a odhalila jej vykúkajúce vnady aj s bradavkou. Najhoršie však obišla tvár čokoládovej nevesty.

Solange zvolila pomerne výrazný mejkap, no cestou z obradu sa jej prihodila úplná katastrofa. Či išlo o prudkú alergickú reakciu alebo „len“ skutočný stav jej pleti, celkom presne nevedno. Isté však je, že na nevestinej tvári sa zjavili obrovské vyrážky a červené fľaky, ktoré sú nočnou morou každej vydaja chtivej dámy. Ako prvá sa snažila zasiahnuť práve Beyoncé, ktorá milovanú sestru všemožne zakrývala. Jej rapavú pleť sa jej však pred bleskami fotoaparátov uchrániť nepodarilo.

Zaujímavosťou je, že pompézna oslava sobáša odštartovala ešte v piatok večer, a to pomerne netradične – v kine. Snúbenci totiž počastovali asi päťdesiatku svojich hostí premietaním filmu Mahogany (1975), ktorý si spoločne pozreli na prvom rande. Ešte pred začiatkom piatkového žúru však pustili aj súkromný dokument o tom, ako sa vlastne spoznali. „Bolo to veľmi milé. Rozprávali o tom, ako sa stretli a naviazali jeden na druhého cez tento film. Potom ho všetkým pustili,“ prezradila Hayley Sampson magazínu People. Ako majiteľka kina Indywood Movie Theatre totiž o celom programe vopred vedela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu