Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Beyocné je nočnou morou každej nevesty: Aha, ako vlastnej matke skazila svadbu!

Beyoncé sa na maminu svadbu vyparádila až tak, že zatienila samotnú nevestu. Zobraziť galériu (7)
Beyoncé sa na maminu svadbu vyparádila až tak, že zatienila samotnú nevestu.

NEWPORT BEACH – Toto sa nerobí! Pred pár dňami sa v rodine speváčky Beyoncé (33) konala veľkolepá udalosť. Jej mama Tina Knowles (61) sa vydávala za herca Richarda Lawsona (68). A hoci zrelá nevesta vyzerala v bielych šatách úchvatne, hviezdna dcéra ju svojím outfitom a zovňajškom zatienila.

Ktorá sa vlastne vydávala?! Býva nepísaným pravidlom, že nevesta by mala byť počas svojho veľkého dňa tou najkrajšou ženou široko-ďaleko. Občas sa však stane, že niektorá z družičiek si dá na svojom zovňajšku záležať o čosi viac, prípadne púta pozornosť provokatívnym outfitom. Taká situácia nastala pred pár dňami aj na svadbe mamy speváčky Beyoncé – Tiny Knowles.

Prezradila to fotografia z veselice, na ktorej s nevestou pózujú družičky odeté tiež do bielej farby. Najviac spomedzi nich vytŕča práve speváčka, ktorá si obliekla čipkované šaty s hlbokým výstrihom. Od ostatných prítomných dám sa líšila ešte aj kvetovaným venčekom, čo jej výnimočnosť len umocnilo.

Tina a Richard si povedali svoje „áno“ po 18 mesiacoch randenia, no poznajú sa už dlhých 30 rokov. Svadba sa konala v úzkom kruhu rodiny a priateľov na palube luxusnej jachty. Spomedzi prominentných hostí možno ešte spomenúť speváčky Kely Rownland a Michelle Williams, či herca Samuela L. Jacksona.

„Nemohlo to byť lepšie,” komentovala Tina svoj veľký deň v rozhovore pre časopis People. „Keď som kráčala uličkou a videla som tam stáť mojich najbližších a hlavne môjho úžasného muža, bolo to skutočne krásne. Aj v 61 rokoch môžete nájsť lásku a prežiť takýto kúzelný deň,” dodala sympatická podnikateľka.

Hoci by si v Tininom veku mnoho žien na bielu róbu netrúflo, pre ňu bolo podstatné vydávať sa práve v takejto farbe. „My ľudia občas v určitom veku cítime, že by sme sa mali aj nejako primerane správať. Ale lásku môžete nájsť kedykoľvek. Len musíte za tým ísť, uzavrela čerstvá novomanželka. 

Tak schválne, ktorá z dám na tejto fotke vás najviac upútala?!
Zobraziť galériu (7)
Tak schválne, ktorá z dám na tejto fotke vás najviac upútala?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu