Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zmyselná sexica úplne nahá v sprche: Intímne miesta strážila iba pena!

Ana Beatriz Barros odhodila zábrany a pre čerstvé číslo pánskeho magazínu GQ zapózovala úplne nahá. Zobraziť galériu (7)
Ana Beatriz Barros odhodila zábrany a pre čerstvé číslo pánskeho magazínu GQ zapózovala úplne nahá. (Zdroj: GQ)

RIO DE JANEIRO – Vie, ako prebudiť mužskú fantáziu! Nie je nijakou náhodou, že tie najobdivovanejšie a najlepšie platené modelky pochádzajú práve z Brazílie. Táto krajina je totiž považovaná za kolísku top krások sveta, čoho dôkazom môže byť aj Ana Beatriz Barros (32). Sexi manekýnka sa okrem nádhernej tváre pýši aj dokonalým telom, ktoré neváhala ukázať úplne nahé.

Tomu sa hovorí poriadne zmyselný kúpeľ! Zatiaľ čo spomedzi brazílskych modelingových hviezd najviac bodujú nositeľky takých zvučných mien ako Gisele Bündchen, Adriana Lima či Alessandra Ambrosio, objektívom majú čo ponúknuť aj ďalšie, nemenej zvodné rodáčky. Jednou z nich je zaručene Ana Beatriz Barros, ktorá svoje obdivuhodné krivky prepožičala najnovšiemu číslu mexickej verzie magazínu GQ. A sexepílom vo vani vonkoncom nešetrila, veď posúďte sami.

Keďže k relaxačnému kúpeľu nie sú potrebné žiadne kúsky oblečenia, s Eviným rúchom si vystačila aj pôvabná Juhoameričanka. Tá svoje božské telo rozmaznala jemnou penou, ktorú si zo seba následne zmyla prúdom vody z retro sprchovej hlavice. Na stránky spomínaného časopisu sa však nakoniec dostal iba záber, na ktorom biele obláčiky poctivo zakrývajú všetky citlivé partie. Ana Beatriz tak ako kompenzáciu predviedla aj dráždivú bielizeň z čiernej čipky. Okrúhle vnady mali čo robiť, aby sa udržali na svojom mieste a z miniatúrnej podprsenky nevypadli.

Zaujímavosťou je, že oslnivú Brazílčanku objavili lovci talentov z prestížnej modelingovej agentúry, keď vo veku neuveriteľných trinástich rokov prázdninovala v metropole Rio de Janeiro. Spoločnosť jej robila staršia sestra Patricia, o ktorú kompetentní prejavili takisto záujem. Dnes má Ana Beatriz na konte množstvo úspechov, zaujímavej spolupráce a stala sa tvárou obrovského počtu reklamných kampaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu