Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Najkrajšia prírodná modelka Ruska: Vyhrala sexbomba s obrími vnadami veľkosti 11!

Maria Zarring vďaka obrím prsiam XXL získala titul najkrajšej ženy Ruska. Zobraziť galériu (4)
Maria Zarring vďaka obrím prsiam XXL získala titul najkrajšej ženy Ruska. (Zdroj: Twitter)

MOSKVA – Kontroverzný výsledok! Niet nijakých pochýb, že Rusi sú na svoje nádherné ženy mimoriadne hrdí a ich slovanské črty doslova zbožňujú. Aj preto každoročne vyhlasujú najkrajšiu ženu s prirodzeným poprsím. Tú poslednú však sprevádza poriadne pikantný škandál. Sexica Maria Zarring (28) má síce obdivuhodné vnady veľkosti jedenásť, no pochádza z Krymu, ktorý Rusi nedávno anektovali.

Je ju za čo chytiť! Hoci z Ruska pochádzajú mnohé superštíhle modelky, Maria Zarring sa pýši mimoriadne ženskými tvarmi. Tie jej príroda nadelila predovšetkým v oblasti dekoltu, vďaka ktorému kyprá sexbomba nedávno získala titul najkrajšej ženy Ruska s prirodzenými vnadami. Nie všetci sú však z tejto voľby nadšení. Búria sa predovšetkým dotknutí Ukrajinci, ktorí rozhodnutie vnímajú ako politickú provokáciu a výsmech. Vyhlásiť rodáčku z Krymu za jednu z top krások Ruska, považujú za neetické.

„Vybrali ju len preto, aby nám v tom vydrhli nos. Moskva sa z Ukrajiny vysmieva a jednu z našich najúspešnejších krások vyhlasuje za vlastnú. Ona pritom v skutočnosti ani nie je pravou ženou,“ nekládla si servítku pred ústa odborníčka na krásu Oksana Melnyk. A čo na to celé hovorí samotná víťazka? Tá sa snaží zaujať predovšetkým neutrálny postoj.

„Ja sa o politiku nezaujímam. Som pyšná na svoje vnady, na svoje telo, som pyšná na svoj titul a tiež na svoju vlasť,“ povedala na margo rozporuplného výsledku voľby. Na jej obhajobu treba podotknúť to, že už dlhší čas žije práve v Moskve a na zahraničných portáloch sa prezentuje s ruskou národnosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu