Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Má 9 rokov a pobláznila celý svet: Pozrite na najkrajšie dievčatko súčasnosti!

Kristina Pimenova je považovaná za najkrajšie dievčatko na svete. Zobraziť galériu (6)
Kristina Pimenova je považovaná za najkrajšie dievčatko na svete.

MOSKVA – Silná konkurencia! Svet modelingu má novú senzáciu. Je ňou len deväťročná Ruska Kristina Pimenova, ktorej meno sa v súčasnosti intenzívne skloňuje. Mladučká manekýnka totiž svojim vzhľadom ohúri hádam každého. Nečudo, že si vyslúžila prezývku najkrajšie dievčatko na svete.

Ostrieľané svetové topmodelky sa dostali v týchto dňoch do úzadia. O slovo sa totiž hlási len deväťročná Kristina Pimenova, ktorá sa stáva každým dňom známejšou. Môže za to jej spolupráca s prestížnymi módnymi značkami a návrhármi. Tí sa svorne zhodujú v tom, že mladučká Ruska je priam dokonalá a neskutočne krásna.

Matkou rodiacej sa hviezdičky je bývalá modelka Glikeriya Pimenova, ktorá svoju ratolesť priviedla do brandže už ako trojročnú. Práve ona spravuje dcérkine profily na sociálnych sieťach a zverejňuje tam nielen zábery z rôznych fotení, ale aj snímky zo súkromia.

V súvislosti s tým sa začali na margo Kristininej kariéry objavovať aj negatívne reakcie. Ľudia jej matke vyčítajú, že oberá dcéru o detstvo a prostredníctvom nej si plní svoj sen. Podľa názorov mnohých je nevhodné aj zverejňovanie fotografií, na ktorých pózuje dievčatko v krátkych minisukničkách, či šortkách.

„Prepáčte, ale nie ste dobrou matkou. Viete, že si ju tu obzerá množstvo pedofilov? Otvorte oči. Vaša dcérka má len deväť rokov a je vašou povinnosťou starať sa o ňu, nie vystavovať ju nebezpečenstvu,” znie jeden z komentárov adresovaných mame mladej modelky. Tá reči a odporúčania tohto typu celkom ignoruje. 

Mama mladučkej modelky zverejnila na sociálnej sieti aj takýto záber. Od mnohých vďaka tomu schytala kritiku.
Zobraziť galériu (6)
Mama mladučkej modelky zverejnila na sociálnej sieti aj takýto záber. Od mnohých vďaka tomu schytala kritiku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu