Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kuriózny darček pre pravú blondínku: Kamarátka sa jej dala úplne nahá!

Reese Witherspoon už patrí medzi štyridsiatničky. Zobraziť galériu (6)
Reese Witherspoon už patrí medzi štyridsiatničky.

LOS ANGELES - Rozhodne originálna! Hoci na to Reese Witherspoon nevyzerá, v týchto dňoch sa zaradila medzi štyridsiatničky. K sviatku jej gratulovalo množstvo prominentných kamarátov, vrátane komičky Chelsea Handler (41). Tá dala herečke, známej najviac z filmu Pravá blondínka, ozaj netradičný darček - fotku v Evinom rúchu.

Americká moderátorka a komička Chelsea Handler je známa tiež ako bojovníčka so sociálnymi sieťami, ktoré do pár hodín mažú fotografie s nahými ženskými prsiami. No v prípade odhalených pánskych hrudníkov nejde o žiaden problém. Blondínka sa preto pri rôznych príležitostiach pretŕča nahá na verejnosti a provokatívne zábery vešia na sociálne siete. 


Moderátorka vetrala silikóny: Toto tu ešte nebolo!


Urobila tak aj pred pár dňami, keď sa rozhodla takýmto netradičným spôsobom potešiť svoju kamarátku Reese Witherspoon. „Krásna sebavedomá žena,” pripísal k záberu jeden z fanúšikov komičky. „Taký darček by som bral hneď,” pridal sa ďalší. Pravá blondínka zatiaľ tento podarúnok nekomentovala.  

Chelsea Handler sa pri príležitosti narodenín svojej kamarátky Reese vycapila na internet úplne nahá.
Zobraziť galériu (6)
Chelsea Handler sa pri príležitosti narodenín svojej kamarátky Reese vycapila na internet úplne nahá.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Reese WitherspoonChelsea Handler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu