Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Trapas Beyoncé s najhorším účesom doteraz: Má ofinu ako Majka z Gurunu!

Beyoncé prekvapila neforemnou parochňou, ktorá vďaka ofine pripomínala Majku z Gurunu. Zobraziť galériu (13)
Beyoncé prekvapila neforemnou parochňou, ktorá vďaka ofine pripomínala Majku z Gurunu. (Zdroj: Beyoncé)

LONDÝN – Prestrelila! Hoci si Beyoncé (33) zakladá na dokonalom imidži modernej ženy, najnovším futuristickým výstrelkom šliapla poriadne vedľa. Na vysokom čele sa jej totiž zjavila bizarná ofina, akú kedysi nosila predstaviteľka kultového seriálu Spadla z oblakov. Všetko nasvedčuje tomu, že speváčka použila odvážnu parochňu. Tá jej však vonkoncom nesadla a populárna diva sa znemožnila na celej čiare.

Čo si to dala na hlavu? Nie je nijakým tajomstvom, že Beyoncé už dávnejšie podstúpila radikálnu zmenu účesu, kvôli ktorému strieda parochne ako na bežiacom páse. Na pódiu sa totiž zvykne pýšiť hustými lokňami, z ktorých jej po výraznom zostrihu nič nezostalo. Najnovší experiment sa však popovej ikone poriadne vypomstil. Neforemná vlasová kreácia sa jej postarala o posmešky a nelichotivé prirovnania.

Beyoncé sa včera objavila v príletovej hale londýnskeho letiska, kde na ňu, jej manžela a malú dcérku v kočíku čakali zástupy fotografov. Výsledné zábery však obdivovateľov ospevovanej krásky príliš nepotešili. Jej ofina totiž pripomínala tú, s ktorou sa na našich obrazovkách svojho času prihovárala Majka z Gurunu.

Keďže sa zábery prakticky okamžite ocitli na portáloch zahraničných médií, odozva fanúšikov nenechala na seba dlho čakať. V obdivné komplimenty by však hudobná hviezda dúfala márne. „Toto je zrejme ten najhorší účes, aký som kedy videl,“ podelil sa o svoj názor jeden z diskutujúcich. Slovami v podobnom duchu však prispel aj ďalší internetový užívateľ: „Najhoršia parochňa všetkých čias.“ Jedna z fanúšičiek nechápala najmä to, prečo nikto z okolia Beyoncé neporadil, aby skúsila inú alternatívu: „Tá parochňa je úplne otrasná. Niekto by jej to mal povedať.“ Ak sa kritika k speváčke už doniesla, nadšená z nej určite nebola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu