Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Z bohyne Beyoncé humusáčka? Pozrite, v akom bordeli vlastne žije!

Najlepšie zarábajúca speváčka Beyoncé vpustila kamery do svojho súkromia a celému svetu ukázala otrasný neporiadok, v ktorom žije. Zobraziť galériu (12)
Najlepšie zarábajúca speváčka Beyoncé vpustila kamery do svojho súkromia a celému svetu ukázala otrasný neporiadok, v ktorom žije. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Odkryla svoju tienistú stránku? Hoci si Beyoncé (33) pestuje imidž najlepšie zarábajúcej ikony zahrnutej luxusom, v skutočnosti je obklopená otrasným neporiadkom. Smutnú pravdu svojim fanúšikom odhalila prostredníctvom domáceho videoklipu, počas ktorého neustále vrtí zadkom iba v nohavičkách. To si naozaj myslela, že bordel všade naokolo si nikto nevšimne?

Navonok pozlátka, vo vnútri neporiadok! Aj tak by sa dal vystihnúť životný štýl speváčky Beyoncé, ktorá svojmu obrazu v médiách vždy prikladala najvyššiu prioritu. Pred pár hodinami však zverejnila videoklip ku skladbe 7/11 a ukázala sa v nie príliš pozitívnom svetle. Jej zvodné pohyby a natriasanie zadkom v štýle Jennifer Lopez totiž zatienilo niečo celkom iné. Plavovláska dala upratovačkám voľno a pred kamerami sa pretŕčala obklopená bordelom.

Zatiaľ čo inokedy Beyoncé na tvorbe videoklipov spolupracuje s renomovanými producentmi, tentoraz stavila na domácu verziu. Tanečníčky si pozvala nielen do prenajatého hotela, ale dokonca aj k sebe domov. Náročné a vyzývavé choreografie síce oko mužského fanúšika potešia, no v popredí sa teraz objavilo aj katastrofálne prostredie, v ktorom hudobná diva vychováva dcérku Blue Ivy. Všade sa povaľujú rozhádzané veci, použité oblečenie a pri vianočnom stromčeku zostala hotová spúšť.

Aj keď sa Beyoncé v poslednom období snaží o akúsi transformáciu, väčšina jej priaznivcov neprejavuje nadšenie. Práve naopak, aj za čerstvý videoklip si manželka vplyvného rapera a producenta vyslúžila obrovskú kritiku. „Čo sa s tými ženami deje? Nie je medzi nimi žiadna dáma. Samý odpad,“ znie jedna z reakcií od fanúšika. K tomuto názoru sa prikláňa aj ďalšia prispievateľka do diskusie: „Taký humus v hotelovej izbe! Uprac si svoj bordel, daj si na seba nejaké šaty, zbav sa profesionálnych tanečníc a choď sa starať o svoje dieťa.“ Či si Beyoncé nelichotivé komentáre vezme k srdcu, nevedno. Pravdou však zostáva, že viacerí hudobní nadšenci ju začínajú vnímať len ako stroj na peniaze, ochotný urobiť pre popularitu absolútne čokoľvek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu