Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyprsená Carol (67) z Krok za krokom pretŕčala dekolt: Fíha, to je ale objem!

Suzanne Somers  v odvážnych šatách ohurovala v spoločnosti kyprým dekoltom. Zobraziť galériu (8)
Suzanne Somers v odvážnych šatách ohurovala v spoločnosti kyprým dekoltom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Medzi veteránkami sa zaručene nestratí! Hoci má Suzanne Somers (67) najlepšie časy svojej brilantnej hereckej kariéry už za sebou, v hollywoodskych kruhoch sa stále cíti ako doma. Veľmi dobre totiž vie, ako sa obliecť, aby sa ocitla v centre pozornosti. Vďaka šikovným rukám plastického chirurga sa stále pýši naprataným dekoltom ako za starých čias.

Naozaj jej ťahá na okrúhlu sedemdesiatku? Suzanne Somers podľahla čaru omladzujúcich kúr a zákrokov už v čase, keď stvárňovala usmievavú blondínku Carol v kultovom sitkome Krok za krokom. Kozmetické vylepšenia nikdy nepopierala a vďaka nim dnes typickú dôchodkyňu rozhodne nepripomína. Cez víkend si vyrazila na benefičný bál Carousel of Hope, kde rozdávala úsmevy na všetky strany a doslova žiarila v odvážnej róbe. Kyprý dekolt ju totiž aj tentoraz urobil takpovediac neprehliadnuteľnou.

Suzanne si to na červený koberec namierila v dlhej lesklej róbe zo saténu s hlbokým lodičkovým výstrihom. Biely odtieň šiat blondínke opticky ubral hneď niekoľko rokov. Tým najväčším pútačom pre objektívy paparazzov sa však stalo bujné poprsie, ktoré provokatívne vykúkalo z outfitu. Mnohé dámy zo sveta šoubiznisu v herečkinom veku o takejto štedrej nádielke totiž iba snívajú.

Keďže Suzanne prekonala rakovinu prsníka, už dlhé roky sa zaoberá tým, ako žiť zdravšie a plnohodnotnejšie. V súvislosti s dlhovekosťou naposledy rozvírila hladinu pokojných vôd šoubiznisu tým, že sa hodlá dožiť až 110 rokov. Pomôcť jej má k tomu prípravok z imela, s ktorým má pozitívnu skúsenosť. „Za posledných desať rokov, čo som si to denne pichala, som nebola prechladnutá ani som nemala nádchu. Ani si nepamätám deň, v ktorom by som sa cítila zle. Uvedomila som si, aké je dôležité pracovať na zdravom imunitnom systéme,“ nechala sa plavovláska počuť v rozhovore pre Closer magazín. Treba uznať, že na takmer sedemdesiatničku po prekonaní onkologického ochorenia rozhodne nevyzerá zle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu