Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Carol z Krok za krokom ohúrila na titulke: Fíha, na takmer 70 fakt nevyzerá!

Suzanne Somers krátko pred oslavou 70. narodenín očarila na obálke magazínu tvárou mladice. Zobraziť galériu (9)
Suzanne Somers krátko pred oslavou 70. narodenín očarila na obálke magazínu tvárou mladice. (Zdroj: Closer)

LOS ANGELES – Objavila elixír večnej mladosti! Suzanne Somers (67) sa láskou k plastickej chirurgii nikdy netajila, vďaka čomu si aj na jeseň života udržiava mladistvú tvár. Tou naposledy očarila na obálke amerického časopisu, kde dôchodkyňu rozhodne nepripomína. A v otázkach dlhovekosti jej ambície siahajú poriadne vysoko. Neuveríte, akého veku sa herečka plánuje dožiť.

Tá si veru trúfa! Už keď Suzanne Somers hviezdila v kultovom rodinnom sitkome Krok za krokom, nevyhýbala sa kozmetickým vylepšeniam. Neskôr bojovala so zákernou chorobou, no po celý čas svoj zovňajšok udržiavala v ukážkovej kondícii. V tej zažiarila aj na titulnej strane najnovšieho čísla magazínu Closer, ktorému poskytla aj pomerne odvážne interview. V ňom totiž prezradila, že si plánuje užívať život ešte minimálne ďalšie štyri desaťročia.

„Dožijem sa 110 rokov,“ tvrdí herečka, z ktorej sa postupom času stala predovšetkým autorka kníh. Dopomôcť k vysokému veku by jej mala organická diéta a prísny cvičebný režim. Hlboké poznanie vraj vychádza priamo z jej duše. Paradoxne, k hľadaniu ju doviedla práve rakovina prsníka, ktorej druhé štádium jej lekári diagnostikovali ešte v roku 2001.

„Myslela som si, že som sa o seba dobre starala. Nikdy by mi nenapadlo, že sa to stane práve mne,“ poznamenala seriálová Carol na margo onkologického ochorenia. Prekvapenie bolo o to väčšie, že plavovláska sa fyzicky cítila výborne: „Iróniou je, že som v tom čase mala skvelú postavu. Fyzicky som bola v top forme.“ A čo bolo teda kameňom úrazu? „Začala som pátrať hlboko vo svojej duši. Uvedomila som si, že som spánok nebrala vážne. Zostávala som hore do noci a písala som svoje knihy,“ opísala svoje zistenia.

Ako televízna hviezda ďalej prezradila, odmietala chemoterapiu s tým, že nemieni otráviť svoje telo. Vďaka láske a podpore manžela aj jediného syna nakoniec všetko zvládla a proces liečby prijala vcelku dobre. Postupne si dokonca začala pestovať vlastnú zeleninu a nastavila si veľmi dôležitý nočný režim. Do postele chodí medzi deviatou a desiatou večer, pričom spánok si vychutnáva až do siedmej rána.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu