Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Juhoafrická sexica na pláži hore bez: Prsia nahé a plavky zarezané v zadku!

Candice Swanepoel sa pred objektívmi na havajskej pláži pretŕčala takmer nahá. Zobraziť galériu (12)
Candice Swanepoel sa pred objektívmi na havajskej pláži pretŕčala takmer nahá. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Postavila všetkých do pozoru! Keď sa na pláži objaví modelka takého formátu, akou je Candice Swanepoel (25), dovolenkári majú o vzrušujúce divadlo postarané. Naposledy však svoje mobilné telefóny vytiahli aj členovia štábu dráždivého fotenia. Sexi blondínka totiž pózovala takmer nahá a mužskej fantázii priveľa priestoru nedopriala.

Ukázala takmer všetko! Keďže Candice Swanepoel už dlhší čas pôsobí ako jeden z anjelikov výrobcu bielizne Victoria’s Secret, na odhaľovanie zvodných kriviek je dobre zvyknutá. Svojej povesti nezostala nič dlžná ani tento týždeň, keď sa podujala na provokatívne fotenie v malebnom prostredí jedného z Havajských ostrovov. Viaceré kúsky plážovej módy nakoniec nahradil len premočený spodný diel bikín zarezaný v guľatom pozadí.

Aj keď príroda juhoafrickej rodáčke bujné prsia nenadelila, to jej neprekáža v tom, aby ich hrdo vystavila na obdiv. Neskôr si dokonca ľahla do tmavého piesku a s ladnosťou sexi cice vystrkovala svoj výstavný zadoček. Očividne jej vonkoncom nevadilo ani to, že sa jej minimalistický spodný diel bikín zarezal priamo medzi polky. Nielen číhajúci paparazzi, ale aj členovia fotografovho tímu oduševnene stláčali spúšte, aby plavovlásku zachytili z každého uhla.

Na to, aby sa Candice mohla pochváliť závideniahodnou líniou, nevyhne sa tvrdej drine v posilňovni. A ktorej partii venuje najväčšiu pozornosť? „Zadok je pre mňa naozaj veľmi dôležitý, takže ja a môj tréner končievame dvíhaním zadku na všetkých štyroch. Ak sa s ním dlhší čas nestretnem, celý tréning je o zadku!“ prezradila plavovláska svoju tajnú zbraň v nedávnom rozhovore. Niet divu, že muži po jej úchvatných krivkách stále doslova šalejú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu