Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi 19-tka ohúrila na móle: Fíha, veď sa premávala s takmer holým zadkom!

Len 19-ročná Gigi Hadid provokovala na móle s obnaženým pozadím. Zobraziť galériu (9)
Len 19-ročná Gigi Hadid provokovala na móle s obnaženým pozadím. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Odvaha jej naozaj nechýba! Hoci má Gigi Hadid ešte len sladkých devätnásť rokov, už má naštartované na vskutku hviezdnu dráhu modelky. Po tom, čo sa objavila v dráždivej reklamnej kampani, cez víkend ovládla francúzske mólo. V rámci módnej šou vychyteného dizajnéra totiž predviedla nielen dokonalú figúru, ale aj výstavný zadoček v nohavičkách strihu tango.

Zaručene neprehliadnuteľná! Aj keď sa Gigi Hadid doteraz zviditeľnila najmä pred objektívom, v skutočnosti má čo ponúknuť aj renomovaným návrhárom. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery z parížskeho Týždňa módy, kde sa so svojou poslednou kolekciou lúčil Jean Paul Gaultier. Jeho šou okorenilo množstvo známych hviezd, no ani mladučká blondínka nezostala v úzadí. Vďaka provokatívnemu modelu pestrej farby určite neušla pozornosti najmä prítomných pánov v radoch hostí.

Gigi si to na mólo namierila v sviežej letnej kreácii žltej farby, ktorá materiálom značne šetrila. Outfit totiž pozostával len z topu bez ramienok a ultrakrátkej sukne strihanej do špica. To najväčšie prekvapenie však prišlo vo chvíli, keď sa tínedžerka otočila. Vzadu bola totiž takmer nahá a dráždivo krútila odhaleným zadkom.

Aj keď si štylisti neodpustili hustú natupírovanú hrivu, celú kombináciu zjemnili slnečnicami v modelkiných rukách. Gigi sa preto neskôr podelila o fotku, pri ktorej nezabudla spomenúť, že prehliadka bola jednou z tých, ktoré si zapamätá navždy: „Musela som byť Miss Slnko v kolekcii Miss Jean Paul Gaultier 2015. Ďakujem ti, JPG!“ Otáznym teda zostáva už len to, či si takýto vyzývavý model niekto naozaj zakúpi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu