Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Milionárska dcérenka na móle: Trapas, vyKUKla jej bradavka!

Gigi Hadid ukázala na móle viac, ako chcela.  Zobraziť galériu (9)
Gigi Hadid ukázala na móle viac, ako chcela. (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Akoby sa nič nedialo! Modelka Gigi Hadid (20) nie je vo svete šozbiznisu žiadnym nováčikom. Okrem rôznych fotení a pózovaní je tiež stálicou na prehliadkových mólach. Nikoho preto neprekvapilo, že si ju Donatella Versace (60) prizvala na svoju šou v rámci milánskeho týždňa módy. Krásku však pred prítomnými zradil outfit a všetkým ukázala bradavku. Trápnu situáciu ale zvládla ako profesionálka - zachovala si kamennú tvár.

Podnikateľ Mohamed Hadid a bývalá modelka Yolanda Foster sa síce v roku 2000 rozviedli, no z ich manželstva vzišli tri vydarené deti - dcéry Gigi, Bella a ich brat Anwar. Všetci traja majú ambície kráčať v maminých šľapajách. Dokonca sa už pýšia viacerými úspechmi. 


Mohlo by vás zaujímať: Známe milionárske deti sa ako jedny z mála vyhýbajú škandálom: Mladík v strede najnovšie prekvapuje 


Svetu je zatiaľ najznámejšia blonďavá Gigi. Je jednou z tvárí plavkového magazínu Sports Illustrated, minulý rok sa zaradila  k anjelikom Victoria´s Secret, kamaráti sa s nemenej známymi kráskami a randí so žiadanými hudobníkmi, či muzikantami. 

Blondínka dobre vychádza aj s módnou dizajnérkou Donatellou Versace. Jej modely predvádzala na piatkovej módnej šou. Po móle sa Gigi prešla v odvážnom kúsku, ktorý ju však nepekne zradil. Prominentnej dcérenke totiž z výstrihu vykukla bradavka.

Nepríjemná situácia však krásku nerozhodila a zvládla ju ako maximálna profesionálka. „Tieto neposlušné šaty k týždňu módy jednoducho patria. Nanešťastie,” komentala Hadid prostredníctvom twitteru svoj trapas.

Gigi Hadid v neposlušných šatách ukázala bradavku.
Zobraziť galériu (9)
Gigi Hadid v neposlušných šatách ukázala bradavku.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: VersaceGigi Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu