Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Plavkový súboj skutočnej paničky z Beverly Hills (51) a nehanebnej dcéry (19): Remíza!

Bella Hadid a Yolanda Foster vyzerajú na tomto zábere ako rovesníčky. Zobraziť galériu (7)
Bella Hadid a Yolanda Foster vyzerajú na tomto zábere ako rovesníčky.

LOS ANGELES - Ako rovesníčky! Bývalá modelka Yolanda Foster (51), ktorá účinkovala v reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills, má aj v zrelom veku výstavnú postavičku. Potvrdzuje to plavková momentka z uplynulého víkendu. Tú vycapila na net blondínkina sexi dcéra Bella Hadid (19). Viacerí uživatelia instagramu si pri pohľade na záber spočiatku mysleli, že mladá provokatérka na ňom pózuje s nejakou kamarátkou. Pri zistení, že ide o 32 rokov staršiu mamu im mnohým padla sánka.

Ani ona nepatrí do starého železa! V šoubiznise začína byť pomaličky zvykom, že zrelé päťdesiatníčky sa hrdia dokonalými krivkami. Výnimkou nie je ani známa televízna hviezda Yolanda Foster. Bývalá manželka bohatého podnikateľa s realitami Mohameda Hadida si počas uplynulého víkendu užívala slnečné lúče v spoločnosti svojej mladšej dcéry Belly.

Prominentná devätnástnka nelenila a stiuáciu využila na vytvorenie jedinečnej momentky. Spoločne s o 32 rokov staršou mamou si v plavkách zapózovali a fotkou sa pochválili na instagrame. „Toto je tvoja mama? Páni, vyzerá úchvatne,” nešetrili chválami priaznivci, ktorí dievčinu na sociálnej sieti sledujú. „Už viem, prečo ste ty a Gigi také kočky. Pozdravuj maminu,” pridávali sa ďalší. Čo na krivky skutočnej paničky hovoríte vy?

Bellu Hadid a jej známu matku Yolandu Foster od seba delí 32 rokov. Verili by ste tomu?
Zobraziť galériu (7)
Bellu Hadid a jej známu matku Yolandu Foster od seba delí 32 rokov. Verili by ste tomu?


Pozrite si tiež: Rajcovné sestry v akcii: Pozor, explózia sexepílu!


 

Viac o téme: Bella HadidYolanda Foster
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu