Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedysi krásna mamina, dnes vulgárna ohava: Takto sa zmenila Carol (68) z Krok za krokom!

Suzanne Somers bola kedysi krásna žena, na prahu 70-tky vyzerá hrozne. Zobraziť galériu (9)
Suzanne Somers bola kedysi krásna žena, na prahu 70-tky vyzerá hrozne.

LAS VEGAS - Preboha, videla sa v zrkadle?! Túto vetu si pri pohľade na najnovšie fotky Suzanne Somers (68) povedia asi mnohí. Herečka, známa najmä vďaka seriálu Krok za krokom, to v boji so starobou dosť preháňa, čo sa odráža aj na jej zovňajšku. Keď sa pred pár dňami objavila v spoločnosti, vyplastikovanú tvár mala zmaľovanú ako klaun a pozornosť pútala aj pomerne vulgárnym outfitom. Kedysi krásna televízna mamina je minulosťou, blondínka pripomína skôr transvestitu.

Suzanne Somers, známa ako Carol Lambertová zo seriálu Krok za krokom, na svoj vek nevyzerá. To treba uznať. Na prahu 70-tky sa pýši ukážkovo štíhlou postavou a na tvári má minimum vrások. Blondínka sa napokon nikdy netajila tým, že má k plastickej chirurgii blízko. Žiaľ, s pribúdajúcim vekom akosi neodhadla mieru a dnes vyzerá maximálne umelo. 

Tento dojem umocňujú aj výrazne blonďavé vlasy, ktoré v kombinácii so zmaľovanou tvárou herečke veľmi nesvedčia. Striedmosť nepreferuje Suzanne ani v obliekaní. Pred pár dňami sa ukázala v spoločnosti nahodená v ružových minišatách s hlbokým výstrihom a vysokým rázporkom. Nečudo, že takto zrichtovaná televízna mama pripada mnohým vyžito až vulgárne. 


Pozrite si tiež: Zmeny hercov z Krok za krokom: Týmto herečkám z krásy neubudlo!


Suzanne Somers to v boji s pribúdajúcim vekom dosť preháňa.
Zobraziť galériu (9)
Suzanne Somers to v boji s pribúdajúcim vekom dosť preháňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu