Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Desivá zmena Carol z Krok za krokom: Čo sa jej to stalo s tvárou?!

Suzanne Somers ako Carol s sitkome Krok za krokom a v súčasnosti - s preplastikovanou a mastnou tvárou Zobraziť galériu (10)
Suzanne Somers ako Carol s sitkome Krok za krokom a v súčasnosti - s preplastikovanou a mastnou tvárou (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Plastiky si konečne vypýtali svoju daň? Hoci oko slovenského diváka spoznalo Suzanne Somers (67) ako usmievavú Carol z kultového sitkomu, ona sa postupom času nechala poupravovať plastickými chirurgami. Dnes je zostarnutá na nepoznanie a tvár sa jej leskne ako omastený zemiak. Spoznali by ste ju vôbec?

Prirodzenosť jej vonkoncom nič nehovorí! Už v časoch, keď Suzanne Somers hviezdila v seriáli Krok za krokom, potrpela si na široký žiarivý úsmev a hustú blond hrivu. Dnes má tvár rovnako vyžehlenú ako pred rokmi, no výplne v lícach a perách jej črty celkom zmenili. Po nedávnej večeri s manželom sa plavovláska predviedla s tvárou ako vystrihnutou z archívu spackaných plastík.

Suzanne si užila romantiku s Giorgiom Baldim v istej losangelskej reštaurácii a hneď potom sa nechala odviezť domov. Počas večere jej však zrejme bolo poriadne horúco. Napriek prítmiu totiž blesky fotoaparátov odhalili, že herečkin mejkap sa takpovediac „roztiekol“ a jej pleť sa leskla ako zrkadlo. Skutočný vek prezrádzali najmä vrásky na krku, ale i napuchnuté časti tváre. Plavovláska sa pritom vôbec neskrývala a na sedadle spolujazdca ochotne pózovala, neskôr dokonca zamávala.

Aj keď by si Suzanne už mohla užívať zaslúžený dôchodok, už čoskoro sa možno opäť stane súčasťou televíznych obrazoviek. Mala by totiž posilniť tím Skutočných paničiek z Beverly Hills. „Andy Cohen má pocit, že by Suzanne bola pre šou perfektná. Je švihnutá, zábavná a excentrická, takže by bola skvelá! Ostatné by na ňu, samozrejme, žiarlili,“ prezradil zdroj zo zákulisia reality šou. Jej tvorcovia už údajne predložili ponuku a takmer sedemdesiatnička sa na projekt nesmierne teší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu