Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cica z Pobrežnej hliadky vyrazila naľahko: Pamela, niečo ti presvitá!

Pamela Anderson provokovala v rafinovanej a čiastočne priehľadnej róbe. Zobraziť galériu (15)
Pamela Anderson provokovala v rafinovanej a čiastočne priehľadnej róbe.

LOS ANGELES – Ohuruje ako za starých dobrých čias! Aj keď Pamela Anderson (47) v posledných rokoch nezapĺňa bulvárne plátky tak ako často ako kedysi, na červenom koberci sa rozhodne nestratí. S vylepšeným zovňajškom pútala pozornosť aj na nedávnej charitatívnej akcii. Vďaka bleskom fotoaparátov sa totiž už opäť postarala o menší rozruch.

Konečne v plnej zbroji! Hoci sa Pamela Anderson cítila atraktívne a mimoriadne žensky aj s krátkymi vlasmi, nedávno podstúpila radikálnu zmenu. Pramene si nechala predĺžiť a dnes sa opäť pýši hrivou ako v čase, keď hviezdila v kultovom seriáli pobrežná hliadka. S vylepšeným imidžom nedávno zavítala na benefičné podujatie zasvätené pomoci zvieratám, ktoré nieslo názov Mercy For Animals. Herečka okrem účesu v štýle Brigitte Bardot predviedla aj rafinovanú róbu.

Pamela si to pred fotografov namierila v dlhých čiernych šatách s odhaleným chrbtom a zapínaním okolo krku. Keďže prednosti jej už dávnejšie vylepšili ruky plastického chirurga, podprsenkou sa príliš neobťažovala. Zrejme si však neuvedomila, že blesky fotoaparátov odhalia obrysy jej vnád aj takmer holého zadku. Ten totiž chránili len skromné nohavičky strihu tango.

Blonďavá celebrita nedávno rozvírila hladinu šoubiznisu tým, že sa už po druhý raz chcela rozviesť so súčasným manželom Rickom Salomonom. Dvojica však medzičasom vyrazila na romantickú dovolenku a ruka v ruke sa manželia objavili aj na spomínanom podujatí. „Aké sú šance, že zostaneme spolu? Ja neviem. A ktovie? Myslím, že sa máme dobre,“ odpovedala Pamela Anderson časopisu Us Weekly ešte vo štvrtok. Zdá sa teda, že nateraz jej žiadna kríza v oficiálnom zväzku nehrozí a rozvod sa odkladá na neurčito.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu