Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexbomba z Baywatchu sa veľmi zmenila: Dnes by ste ju v plavkách vidieť nechceli!

Yasmine Bleeth by chcel dnes vidieť v plavkách asi už len málokto. Zobraziť galériu (4)
Yasmine Bleeth by chcel dnes vidieť v plavkách asi už len málokto.

LOS ANGELES – Môže už len spomínať! Herečka Yasmine Bleeth (46), ktorá kedysi ohurovala divákov kultového seriálu Baywatch, by sa dnes už asi do legendárnych červených plaviek nevmestila. Sexbomba 90-tych rokov totiž výrazne pribrala a jej telo dávno nie je tak atraktívne ako kedysi.

Yasmine Bleeth, známa najmä ako seriálová záchranárka, bola kedysi snom nejedného muža. Aj ona sa však zaradila k hviezdam, ktoré svoju slávu nezvládali a dlhší čas bojovala s drogovou závislosťou. Posledných desať rokov žila šarmantná brunetka v ústraní a priaznivcom Baywatchu sa pripomenula iba raz. V roku 2010 totiž účinkovala v reklame na mlieko, kde znovu predviedla svoj šarm.

Pri pohľade na aktuálne zábery sexbomby z Baywatchu ale jej fanúšikovia zostanú sklamaní. Brunetka totiž výrazne pribrala a jej vnady podľahli gravitácii. Na fotografii, ktorá sa pred pár dňami objavila na twitteri, by ju dokonca mnohí ani nespoznali.

Zrejme jediný, kto herečkinu premenu príliš nerieši, je jej manžel Paul Cerrito. Toho spoznala niekdajšia sexbomba na protidrogovom liečení. „Hovorili mi, aby som sa nehrnula do žiadneho vzťahu, zvlášť nie s niekým z terapie. Ale ja a Paul sme sa do seba okamžite zamilovali,” povedala v jednom z rozhovorov Yasmine, ktorá je vydatou pani už od roku 2002. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu